Međunarodni dan joge: Vježbajte u Graberju u utorak i četvrtak

Prema odluci Ujedinjenih naroda, ove se godine diljem svijeta 21. lipnja po prvi put obilježava kao Međunarodni dan yoge. Proslavit će ga i udruge “Joga u svakodnevnom životu” diljem Hrvatske i to besplatnim programima za javnost u tjednu od 15. do 21. lipnja.

Satovi su početnih i naprednih stupnjeva, a termini u Varaždinu na kojima se može sudjelovati su utorak, 16. lipnja, i četvrtak, 18. lipnja, od 19,30 do 21 sati, u Dječjem vrtiću Varaždin na adresi Graberje 29. Sa sobom trebate ponjeti jedino odjeću za vježbanje.

Osim ta dva termina za vježbu, u nedjelju, 21. lipnja, održat će se i meditacija samoanalize, u joga centru “Sri Devpuriji Ashram”, na adresi Ivana Cankara 1a, od 19 do 20 sati.

Programi će se održavati prema inicijativi međunarodnog udruženja sustava Joga u svakodnevnom životu te pod pod pokroviteljstvom veleposlanstva Indije u Hrvatskoj.

Organizirat će se brojni sadržaji i aktivnosti u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Karlovcu, Puli, Varaždinu, Labinu, Rovinju, Novigradu, Buju, Poreču, Umagu, Jastrebarskom, Dugoj Resi, Vinkovcima i Vukovaru.

Sve što treba učiniti je potražiti svoj grad, događanje i termine te proslaviti jogu, stoji u najavi događaja.

Programi su namjenjeni svima koji žele upoznati jogu i osjetili mnogobrojne dobrobiti koje ona pruža za tijelo, um i duh. Želja organizatora je približiti jogu javnosti kao savršen i cjelovit sustav kojim postižemo sklad sa sobom i okolinom te odagnati predrasude o ovom načinu vježbanja.

Više informacija potražite na web stranicama organizatora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije