EPK 2020: Slijedi odluka tko ulazi u novi krug natjecanja

Delegacija Varaždina i regije Hrvatski sjever za Europsku prijestolnicu kulture održala je u četvrtak, 28. svibnja, prezentaciju projekta pred dvanaesteročlanim Povjerenstvom nezavisnih stručnjaka. Konačan ishod – tko prolazi u drugi krug natjecanja, saznat će se u petak, 29. svibnja, u 17 sati, na konferenciji za novinare u organizaciji Ministarstva kulture RH.

> EPK 2020: Varaždinsko izaslanstvo pozitivno uoči izbora

Projekt Varaždin 2020 predstavili su voditelj kandidature Raymond Rojnik, gradonačelnik Goran Habuš i njegov zamjenik Vjeran Radelić, Matko Topić, Andreja Piskač i Maja Zuber iz novoosnovanog Odjela EPK pri Koncernom uredu Varaždin, direktor Tehnološkog parka Andrija Petrović, Jasminka Porobija, direktorica regionalnog ureda HUP-a u Varaždinu, Ivan Mesek, ravnatelj Galerijskog centra Varaždin i Sandra Malenica iz udruge VANIMA i autorica loga Varaždin2020.

Na predstvljanju je istaknuto kako je ovo jedinstvena prilika za podizanje kvalitete života građana regije Hrvatski sjever.

Grad Varaždin s regijom Hrvatski sjever samo je jedan od devet gradova kandidata koje, ukoliko prođe u drugi krug natjecanja, očekuje priprema projekata iz Prijavne knjige.

> Rojnik i Habuš: Rad na prijavi za titulu EPK okupio 6000 pojedinaca!

> Habuš u Zagrebu poručio: Nadamo se osvajanju titule EPK

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije