Noć bazena 2015: Humanitarna akcija za djecu u bolnici

U petak, 24. travnja 2015. godine, na Gradskim bazenima u Varaždinu održat će se raznolik program u sklopu Noći bazena.

Početak je najavljen u 17:00 sati, a program će trajati 24 sata.

U programa održat će se promotivne prezentacije programa svih klubova koji treniraju na bazenima, humanitarna akcija “Plivanje za dječji osmijeh” te prezentacija programa “Društva za zaštitu od dijabetesa grada Varaždina”.

S početkom u 17:00 sati održavat će se prezentacije programa i treninzi plivačkih klubova koji treniraju na Bazenima tijekom kojih građani mogu pristupiti programima i besplatno se informirati s trenerima o aktivnostima klubova.

Vodeni vrtić, obuka neplivača i aqua gimnastika održavat će se u malom bazenu, dok će u velikom treninge prezentirati Plivački klubovi Varaždin, Barok i Vidra, Vaterpolo klub Garestin te Klub podvodnih aktivnosti Drava.

Humanitarna akcija “Plivanje za dječji osmijeh” tradicionalno će se održati i ove godine u suradnji s NC LIONS CLUB VARAŽDIN MILLENIUM, tijekom koje će se plivačima koji sudjeluju u plivačkom natjecanju u roku od 24 sata mjeriti i zbrajati preplivana udaljenost.

Cijena kotizacije za odrasle iznosi 30,00 kn, a za djecu, studente, umirovljenike i članove HVIDRE 15,00 kn.

Kupnjom kotizacije plivačima je omogućen višekratan ulaz na bazene tijekom trajanja programa.

Svaki natjecatelj će dobiti majicu i bočicu vode 0.5l od sponzora.

Sredstva prikupljena od kotizacija namijenjena su dječjem odjelu Varaždinske bolnice, a oni najbolji bit će nagrađeni simboličnim nagradama.

Početak akcije bit će u 19:00 sati u petak, a trajat će 24 sata, kroz cijelu noć, do subote u 19:00 sati.

Društvo za zaštitu od dijabetesa grada Varaždina se također pridružilo humanitarnoj akciji s besplatnim mjerenjem šećera u krvi za sve sudionike humanitarne akcije, koje će se održati u petak od 19 – 21 sat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije