U centru Ivanca uređuje se trg ispred kina, vrijednost radova 300.000 kuna

U tijeku su radovi na uređenju trga ispred Kina u Ivancu.

Odstranjeni su stari betonski opločnici i izvršeni zemljani radovi. Trg će se nanovo opločiti novim, modernijim pločama, obnovit će se i zaštitna ograda, sanirati stepenice i urediti oborinska odvodnja.

S obzirom na to da je riječ o iznimno atraktivnom prostoru u samom centru grada, Kinotrg će biti ukrašen posebnom urbanom opremom – solarnim stablom koje će ujedno biti i klupa s rasvjetom te s priključkom za punjenje baterija mobitela.

Ovakvim, iznimno suvremenim i urbanim uređenjem na ovom će se trgu stvoriti preduvjeti za održavanje različitih glazbenih i drugih društvenih događanja od kojih će mnoga biti povezana i s predstavama i manifestacijama u kinodvorani.

Ukupna vrijednost radova je oko 300.000 kuna, a financiraju se iz proračuna Grada Ivanca. Slijedom provedene javne nabave, građevinske radove izvodi Zidarsko fasaderski obrt Đuras iz Margečana.

Kinotrg će prigodnim programom biti otvoren u utorak, 19. lipnja, u večernjim satima, kada će na otvorenoj bini zasvirati Neki Novi klinci – Balašević tribute band.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije