KAMPANJA Pomognite ACT Grupi u prikupljanju sredstava za knjigu #PunkPoduzetnici

ACT Grupa ovih je dana pokrenula crowdfunding kampanju za knjigu #PunkPoduzetnici, koja govori o svim usponima, padovima i naučenim lekcijama u (prvih) 15 godina ovog konzorcija.

‘Kroz gotovo 15 godina djelovanja, ACT Grupa je (su)osnovala 12 organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća, 7 regionalnih i nacionalnih (prvenstveno zagovaračkih) mreža te inicirala i pomagala u razvoju više stotina neprofitnih organizacija. Provedeno je više od 140 projekata s više od 450 partnerskih organizacija. Ukupan broj direktnih korisnika ACT Grupe prelazi 74.000.

Pozivamo te da podržiš naš projekt izdavanja knjige o ACT Grupi i njezinih 15 godina djelovanja. Knjiga neće biti samo dokument vremena i spomenar jedne od 55.000 udruga u Hrvatskoj, već i svojevrsni priručnik za razvoj organizacija civilnoga društva, razvoj društvenopoduzetničkih pothvata, priručnik za aktiviranje i djelovanje u lokalnoj zajednici, uspješne zagovaračke modele i drugo.

Iz vlastitih izvora osigurali smo gotovo polovicu iznosa, a da bismo zatvorili financijsku konstrukciju potrebno nam je još oko 60.000 kuna, za dizajn i tisak. I tu nam je potrebna tvoja pomoć!’, stoji u opisu kampanje.

Više detalja o tome kako im pomoći, saznajte ovdje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije