Pomognite glazbeniku Leonardu Kapetanoviću u odlasku na školovanje u Dublin!

Ovih je dana pokrenuta crowdfunding kampanja putem koje se sakupljaju donacije za glazbeno školovanje mladog Varaždinca Leonarda Kapetanovića.

– Ja sam Leonardo, a glazba je oduvijek vrlo važan dio mojeg života. Devet godina sviram gitaru, osvojio sam nekoliko nagrada te se trudim skupiti mnogo iskustva i znanja. Od 9. mjeseca pozvan sam studirati Jazz i suvremenu glazbu, Newpark Music Centre u Dublinu, partner školi jednoj od najprestižnijih svjetskih akademija Berklee College of Music. Studiranje u ovakvom okruženju mi je oduvijek san te je veoma bitno da se dalje razvijam kao glazbenik i ostvarim neke od svojih snova – stoji u opisu.

– Iako sam dobio 5000 eura stipendije godišnje za školarinu, u neizvjesnosti je još dio od 3000 eura po semestru za školarinu (1500 eura moram uplatiti za mjesec dana) te troškove života koji su po kalkulaciji sveučilišta oko 1200 eura mjesečno, a morat ću ih osigurati sam.

Evo na koji način možete pomoći:

‘Svaka donacija, bez obzira na iznos, ili share na društvenim mrežama je veoma vrijedna jer je 3000 eura velika svota, a 1200 eura znači skoro punosatno radno vrijeme koja dovodi u pitanje studiranje. Svaka lipa znači da ste mi pomogli osloboditi vrijeme koje će biti iskorišteno na učenje i vježbanje gitare’, stoji u opisu kampanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije