NIJE ŠALA! Muškarac završio u bolnici jer mu je u anusu zapeo vibrator

Ovoga tjedna dogodio se neobičan slučaj o kojem već bruji čitav kraj. To i nije ništa čudno, obzirom da je muškarcu u anusu zapeo – vibrator, piše ePodravina.

Kako ePodravina neslužbeno doznaje,, njegova je supruga zvala đurđevačku Hitnu pomoć, obzirom da je obitelj iz mjesta kraj Đurđevca.

– Dođite brzo, muž mi je u predinfarktnom stanju, gotov je – riječi su kojima se navodno obratila dežurnoj ekipi. Kola hitne pomoći jurila su do njegove obiteljske kuće, a kada su stigli – šok.

Muškarac nije ni približno izgledao kao da je na izdisaju, a medicinskoj ekipi je rekao da će im sve priznati, ali ako žena i djeca izađu iz prostorije.

Oni su to i učinili, a onda je uslijedio još veći šok. Priznao im je da u stražnjici cijeli dan ima vibrator, koji mu već dulje vrijeme vibrira u anusu.

Probao ga je izvaditi na sve moguće načine, no kad je shvatio da ne ide, a više mu nije pričinjao zadovoljstvo, nego samo muke i bolove, odlučio je pozvati liječničku pomoć.

Medicinari su vidjeli da vrag šalu bere i hitno ga odveli na odjel Hitne pomoći u koprivničku bolnicu.

Tamo je podvrgnut operativnom zahvatu da mi bu izvadili vibrirajući umetak. Muškarac se uspješno oporavio, a čini se da mu ovakav način samozadovoljavanja uskoro neće pasti na pamet, piše ePodravina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije