GRAD VARAŽDIN

U tijeku je javno savjetovanje o još jednoj vrsti potpore poduzetnicima, evo o čemu je riječ

U razdoblju od 19. travnja do 18. svibnja 2024. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjenama i dopunama Programa potpora poduzetnicima na području Grada Varaždina od 2022. do 2025. godine.

Program potpora poduzetnicima na području Grada Varaždina od 2022. do 2025. godine dopunit će se s još jednom mjerom iz skupine mjera obuhvaćenih pod točkom E. Mjere iz područja „Poticanje konkurentnosti i poduzetništva“, i to Mjerom 6 pod nazivom „Sufinanciranje troškova zakupa u Tehnološkom parku Varaždin poduzetnicima – početnicima“. Putem ove mjere Grad Varaždin bi po uzoru na brojne druge jedinice lokalne samouprave omogućio sufinanciranje troškova zakupa poslovnih prostora koji se nalaze u sklopu Tehnološkog parka Varaždin poduzetnicima – početnicima sa svog područja.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina pod rednim brojem 32.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 18. svibnja 2024. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gospodarske djelatnosti, Petra Preradovića 10, 42000 Varaždin, s naznakom: „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Programa potpora poduzetnicima na području Grada Varaždina od 2022. do 2025. godine“ ili na e-mail adresu: gospodarstvo@varazdin.hr.

Najnovije