FESTIVAL KOSE U Varaždin dolaze profesori šišanja i vrhunski stilisti iz Verone

Stručni seminar za frizere i kozmetičare pod nazivom ‘Festival kose – Barok u kosi’ u organizaciji tvrtke SHAPEIT iz Zagreba, a u suradnji s Obrtničkom komorom Varaždinske županije, Udruženjem hrvatskih obrtnika Varaždin te Cehom frizera održati u Varaždinu u nedjelju 15. listopada u hotelu Turist, s početkom u 14 sati.

Seminar će voditi Luciano Fai, Alessandro Girardi i Alberto Mezzanotte, profesori šišanja i vrhunski stilisti iz Verone, najavljuju organizatori.

Luciano Fai je ujedno i vlasnik Glamour School – škole za frizere u Veroni.

Frizeri će imati priliku upoznati se sa najnovijim svjetskim trendovima, a odnosi se na bojanje, šišanje, pramenovanje i izrade frizura sa svim detaljima što lansira Italija za navedeno razdoblje jesen/zima 2017.

Također će na svim modelima biti prikazan najnoviji makeup, koji će s proizvodima Avon raditi vrhunska vizažistica.

– Ovaj događaj frizerima omogućava kontinuirani napredak i usavršavanje kao i ostanak u trendu frizerskih događanja u svijetu. Svaki sudionik na kraju dobiva diplomu Glamour School. Imamo vrlo bogatu tombolu za sve prisutne i mali domjenak za sve. Na tom domjenku će Udruža žena Vidovec posluživati tradicionalni kolač vidovečki gibanik, a slastičarnica Šešet iz Varaždina razveselit će sve prisutne svojim lijepim tortama. Ujedno najavljujemo događanje za frizere 3. prosinca u Zaprešiću u restoranu Trajbar Kluba, pod nazivom Festival kose – Advent u kosi – stoji u najavi događanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije