IZNIMNO PRIZNANJE Prestižna nagrada PRO PR 2107 dodijeljena Draženu Dretaru!

Na 15. međunarodnoj konferenciji o odnosima s javnošću PRO PR 2017 koja je od 6. do 9. travnja ove godine održana u Tuheljskim Toplicama, Draženu Dretaru, voditelju Ureda za odnose s javnošću i protokol Grada Varaždina uručeno je visoko priznanje.

Stručna međunarodna komisija pod predsjedanjem Danijela Koletića, dodijelila mu je nagradu PRO PR 2017 za doprinos i nesebičnu predanost razvoju i priznavanju struke odnosa s javnošću.

Nagradu su mu uručili John Shield, direktor komunikacija BBC-a i Lidija Pavlin, vodeća slovenska stručnjakinja za tržišno komuniciranje, a nagrada je umjetnički rad studentice 3. godine Akademije primijenjenih umjetnosti iz Rijeke.

Uz Dretara, nagradu su primili PR-stručnjaci poput dr. Smiljane Leinert Novosel, profesorice Fakulteta političkih nauka, Yogesh Joshi, vodeći brand-manager iz Indije, Jasmina Roškar, direktorica komunikacija Pošte Slovenije, Andrea Vaci, voditeljica Media Centra iz Subotice i drugi.

– Ovu nagradu doživljavam kao potvrdu i međunarodno prepoznavanje mog dugogodišnjeg rada u odnosima s javnošću koji se temeljio na inzistiranju da rad lokalne samouprave mora biti potpuno transparentan i otvoren prema građanima. Nagrada mi je velika motivacija i inspiracija da i dalje upozoravam na važnost dvosmjerne komunikacije između građana i lokalne uprave koji moraju čuti što jedni drugima imaju poručiti. Uloga medija je tu presudna pa me posebno raduju čestitke koje dolaze od kolega novinara – komentirao je Dražen Dretar ovo priznanje.

Zajedno sa stručnjacima iz jugoistočne Europe, Dražen Dretar sudjelovao je posljednjeg dana konferencije na panel diskusiji Komunikacija u javnoj upravi.

Konferencija PRO PR okupila je u Tuheljskim toplicama dvjestotinjak komunikacijskih stručnjaka većinom iz europskih zemalja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije