ZDRAVLJE Na Varaždin Bregu otvorena prva apiterapijska inhalacijska kućica

Apiterapija je primjena pčelinjih proizvoda u prevenciji i liječenju bolesti. Prva apiterapijska inhalacijska kućica otvorena je za sve posjetitelje na Varaždinbregu, Glavić 48, u vlasništvu obitelji Dvorski s namjerom da se pomogne ljudima u poboljšanju njihovog općeg psihofizičkog stanja, a novina u apiterapiji je tretman udisanja zraka iz košnice, odnosno pčelinjih proizvoda u košnici (matične mliječi, meda, propolisa, voska, pčelinjeg otrova i peludi).

Aerosol koja se kroz terapiju udiše preko specijalnih maski je spoj svih gore navedenih sastojaka koji blagotvorno utječu na imunitet organizma, a pomažu kod astme, bronhitisa, alergija, kroničnih plućnih bolesti, sklonosti infekcijama, oslabljenog imunog sistema, infekcija respiratornog trakta, kroničnih glavobolja, migrena, stresa i depresije.

Apiterapija je metoda koja poboljšava autoimuni odgovor organizma, liječi različita stanja i oboljenja, te općenito čuva zdravlje. Ova metoda apiterapije se koristi u Austriji, Njemačkoj i Sloveniji, a kod nas može se koristiti kroz godinu od travnja do kraja rujna.

Više informacija o apiterapiji možete saznati ovdje!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije