Psi mješanci pokazali svoje umijeće na humanitarnoj izložbi u Graberju

Lavež pasa odjekivao je danas, 3. prosinca, Graberjem gdje se održavala humanitarna izložba pasa mješanaca, čiji je organizator bila varaždinska Udruga Spas u suradnji s tvrtkom HOP d.o.o., nacionalnim maloprodajnim lancom trgovina opremom i hranom za kućne ljubimce.

Cilj je bio privući velik broj ponosnih vlasnika pasa, ali i posjetilaca, a sve kako bi se pomoglo radu ove udruge koja svojim dugogodišnjim volonterskim radom rješava problem zbrinjavanja napuštenih, izgubljenih i odlutalih životinja s područja cijele Varaždinske županije i radi na suzbijanju okrutnosti prema životinjama.

Prisutni su mogli uživati u bogatom programu, a zasigurno je najzanimljivije bilo gledati kako se četveronožni ljubimci natječu u raznim katergorijama poput naj talenata, ‘proždrljivaca’, ‘pijanaca’, šarmera i slično, kao i pokaznim vježbama policijskih i GSS-ovih pasa.

Najšarmerom proglašen je Larry, mješanac koji ima tri i pol godine.

– Našli smo ga kad je imao tri mjeseca i udomili smo ga. Oduvijek imam pse jer obožavam životinje – ponosno je istaknula njegova vlasnica Željka Novosel.

– Ovdje smo došli zabaviti se, družiti, a prije svega podržati Spas. Larry je žiri šarmirao time da je skočio na njihov stol i izljubio ih – rekla je s osmijehom na licu.

Osim toga vlasnici su se mogli besplatno fotografirati sa psom ili pak pitati veterinara za savjet.

Čini se kako su bili zadovoljni svi posjetitelji, ali i ljubimci jer, kako doznajemo, do incidenata nije došlo, a pomoglo se radu Udruge Spas.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije