Čak stotinu izlagača predstavilo se na 5. Danima vjenčanja u varaždinskoj Areni

U nedjelju u 19 sati završili su 5. Dani vjenčanja u Varaždinu koji su iz godine u godinu sve veći. Sto izlagača, prezentacija frizera sjeverozapadne Hrvatske u izradi vjenčane frizure, izbor za Miss Dana vjenčanja, pjevači, tamburaši, velika modna revija i prepuna varaždinska Arena glavna su obilježja ove odlične sajamske priredbe.

Sajam je u subotu u podne otvorio gradonačelnik Varaždina Goran Habuš. Na Dane vjenčanja u Varaždinu sada već dolaze izlagači iz 5 županije sjeverozapadnog dijela Hrvatske.

U subotu u 15 sati u suradnji sa Cehom frizera varaždinske županije održana je prezentacija frizera sjeverozapadne Hrvatske u izradi vjenčane frizure.

Na velikoj modnoj reviji u nedjelju u 16 sati koja je održana u prepunoj sajmskoj dvorani predstavili su se Salon vjenčanica Lidija, Varteks, Kookabee design by Melita Kukec, Brokat, Eroticom, Broth – Blaženka Roth i škola mode Callegari iz Zagreba.

Cjelodnevne programe je vodila Lidija Benjak, a modne revije se održale u produkciji Predraga Brkljača. Istovremeno je održan izbor za Miss Dana vjenčanja. Miss Dana vjenčanja je Tena Babić, dok je prva pratilja Laura Patekar, a druga pratilja Linda Lačić.

Organizator je nagradio najbolje izlagače na sajmu. Tako je nagradu za najuređeniji izložbeni prostor dobila tvrtka Altera, za najoriginalniji prostor 2Team, za najveseliju ekipu zlatarna Beriša & Wedding street, za najsimpatičniju ekipu modna kuća Vesna Sposa.

Posebnu nagradu organizatora dobila je tvrtka Šatori Aura, a posebno priznanje za najbolji zajednički nastup organizator je dodijelio Općini Trnovec Bartolovečki sa svim izlagačima – Zlatno zrno, Salon cvijeća Jasmin, HV foto studio, Salon za ljepotu kose Tina, Cvjećarna Viola i Frizerski salon Daliborka.

Na ovogodišnjim Danima vjenčanja u subotu i nedjelju nastupili su: Valentina Geci, Ivica Pepelko, ženska vokalna skupina Kaliope, Plesni studio Feel, pjevači Glazbene radionice pjevanja ‘Mali slavuji’ DND-a Varaždin – voditeljica Zdenka Knapić, Gabriela Hrženjak, Plesni klub D&D,Sportski plesni klub Valcer, tamburaški sastav Taliri, Tamburaški sastav Elita, Ex Fakini, i drugi.

Prezentaciju svečanog make-up-a imali su talijanska škola Callegari i vizažistica Martina Madlar Ivanović.

Ne skrivajući zadovoljstvo velikim odazivom izlagača i posjetitelja na 5. Dane vjenčanja u Varaždinu Nenad Kumrić Charlie je u ime organizatora (marketinška agencija Tin marketing) najavio sljedeće Dane vjenčanja za studeni 2017. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije