Humanitarna izložba pasa mješanaca 3. prosinca u Varaždinu uz bogat program

Udruga za zaštitu životinja ‘Spas’ je humanitarna, nevladina i neprofitna udruga koja svojim dugogodišnjim volonterskim radom rješava problem zbrinjavanja napuštenih, izgubljenih i odlutalih životinja s područja cijele Varaždinske županije i radi na suzbijanju okrutnosti prema životinjama. Spas u Varaždinu organizira veliku izložbu pasa mješanaca u suradnji s tvrtkom HOP d.o.o., nacionalnim maloprodajnim lancom trgovina opremom i hranom za kućne ljubimce.

Event će se održati u subotu, 3. prosinca, u Balonu pored Sportske dvorane ‘Varaždin’ u Graberju, a cilj je privući velik broj ponosnih vlasnika pasa koji će sudjelovati u programu, ali i čim veći broj posjetilaca.

Sudjelovanje na izložbi i ulaz na manifestaciju bit će besplatni, a posjetitelje ćemo privući i zabavnim natjecateljskim kategorijama poput naj talenata, ‘proždrljivaca’, ‘pijanaca’, šarmera i slično, kao i pokaznim vježbama policijskih i GSS-ovih pasa.

Vlasnici će se moći dobiti i profesionalnu fotografiju sa svojim ljubimcem ili pak savjet veterinara.

Program će trajati otprilike dva sata, a svi učesnici i gledatelji biti će počašćeni besplatnim roštiljem i pićem uz njihove dobrovoljne priloge za rad Udruge Spas.

Program:

10.00 – 10.30 Okupljanje i prijava za natjecanje

10.30 – 11.00 Prezentacija vještina policijskih pasa – MUP Varaždin

11.00 – 15.00 Izložba i natjecateljski dio (10 disciplina)

15.00 – 15.30 Proglašenje pobjednika

15.30 – 16.00 Prezentacija vještina pasa GSS Varaždin

Dodatni program: besplatni foto shooting za pse i vlasnike, besplatno savjetovanje doktora veterine – 2 punkta, prezentacija pasa iz azila Spas spremnih za udomljavanje, besplatni roštilj i sokovi tijekom cijelog trajanja eventa

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije