Business Cafe dolazi u Varaždin: Manje od deset dana do prvog susreta!

Zahvaljujući Kristini Androlić, vlasnici tvrtke Androlić konzalting, Business Cafe dolazi i na područje sjeverne Hrvatske.

U četvrtak, 16. lipnja, s početkom u 19 sati u Park Boutique Hotelu Varaždin održat će se prvi Business Cafe sjeverna Hrvatska.

Gosti govornici na prvom Business Cafeu su poznati poduzetnici: Bernarda Cecelja, Nada Zver, Damir Kirić i Kristina Ercegović. Kako se nose sa svakodnevnim izazovima, što ih motivira, kako su uspjeli te zašto su krenuli u poduzetništvo saznajte na prvom Business Cafeu u Varaždinu.

Prema najnovim informacijama organizatora, tvrtke Androlić konzalting, interes za događanje je sve veći. Broj mjesta je ograničen, pa tko još želi prisustvovati eventu neka požuri s nabavom ulaznica ili neka pošalju upit za predrezervaciju na kristina.androlic@businesscafe.info

Projekt podržavaju: Slobodna zona Varaždin, Mobilisis d.o.o., Lumini shoping centar, Marker d.o.o., Linea Snella Hrvatska, HV studio, Best time studio, Park Boutique Hotel Varaždin te brojni medijski pokrovitelji: Varazdinski.hr, Emedjimurje, drava.info, ePodravina, Varaždinska televizija, Women in Adria, Međimurske novine, Klikom po Varaždinu…

Goste očekuju i brojne nagrade sponzora. Jedna od nagrada je noćenje s doručkom za dvije osobe u Zlatnom lugu kod Požege.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije