Prijave na Poslovni uzlet grada Ludbrega – edukacije o poboljšanju poslovanja

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi zainteresirani imaju priliku steći nova poslovna znanja 3. rujna u Ludbregu na besplatnim edukacijama pod nazivom Poslovni uzlet grada Ludbrega.

Na edukacijama se mogu naučiti osnove digitalnog marketinga te kako povoljno oglašavati putem Facebooka i Googla, sve o Cloud uslugama, EU fondovima za ruralni razvoj i kako pametno plasirati poljoprivredne proizvode na tržištu.

Sudionici će saznati kako doći do povoljnih kredita HBOR-a te kako osuvremeniti svoje poslovanje pomoću sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitosti.

Predavači edukacija su renomirani stručnjaci koji dolaze iz Ministarstva poljoprivrede, HBOR-a, Hrvatske gospodarske komore, Simulusa, AZ Factoringa, Hrvatske udruge poslodavaca, Hrvatskog Telekoma, Arbone te Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Uz besplatne edukacije, sudionici edukacija mogu osvojiti i vrijedne nagrade – tablet, seminar po izboru u Poslovnom centru znanja te poklon iznenađenja.

Poslovni uzlet grada Ludbrega svečano će otvoriti ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras i gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić.

Detaljnije informacije i program edukacija dostupni su ovdje, a prijaviti se možete ovdje.

Poslovni dnevnik pokrenuo je projekt Poslovni uzlet početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima, a cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Besplatnim edukacijama poduzetnicima se žele omogućiti dodatna znanja i vještine kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju.

To je prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje u Ludbregu.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima, samo su dio onog što prisutne očekuje na Poslovnom uzletu.

Zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti online prijavu kako bi zainteresirani rezervirali svoje mjesto na edukacijama.

Raspored predavanja pogledajte ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije