CISOK Varaždin: Nove besplatne radionice u ponudi za travanj

Centar za informiranje i savjetovanje u karijeri je izdao nove aktivnosti koje se održavaju u njihovim prostorima do kraja travnja.

23. travnja s početkom u 13 sati održava se radionica na temu najčešćih pitanja na razgovoru za posao, a namjenjena je nezaposlenim osobama, tražiteljima zaposlenja i općenito svima koji se žele dobro pripremiti za razgovor za posao.

Korisnici će na radionici imati priliku čuti koja su to pitanja koja sposlodavci obično postavljaju na razgovoru za posao te će uz stručnu pomoć moći propremiti vlastite odgovore na navedena pitanja.

Također, u sklopu aktivnosti svakodnevno se održava informatička podrška korisnicima CISOK-a, a na radionicu se potrebno prethodno najaviti, a termini održavanja radionice određuju se u dogovoru s najavljenim sudionicima.

Ciljana populacija su nezaposlene osobe, a cilj radionice je pružiti podršku nezaposlenim osobama koje se teže snalaze na računalu.

Korisnici uče o osnovama rada na računalu kako bi se mogli kasnije lakše sami snalaziti u pretraživanju i prijavljivanju na oglase za posao.

Sadržaj radionice: prikaz tipkovnice s osnovnim funkcijama, prikaz radne površine, osnovne funkcije Microsoft Worda, Internet pretraživanje, E-mail, Skype.

Radionica se održava 4 uzastopna dana po 2 sata dnevno.

Prijava na aktivnosti obavlja se telefonom (042 302 179) i e-mailom na cisok-varazdin@hzz.hr.

Sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno za sve zainteresirane građane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije