brzo i lako
Jednostavna metoda za podgrijavanje krumpirića s kojima će opet dobiti na hrskavosti
Nemojte ih samo staviti u mikrovalnu pećnicu i zagrijavati dok ne postanu topli, tako gube svoj prepoznatljivi okus...
Prženi krumpirići odlični su za brzinski prilog ručku, a odgovaraju uz gotovo svako jelo. Međutim, postoji jedan problem - brzo postaju bezukusni i gnjecavi. Nakon samo jednog dana izgube svoju poznatu hrskavost i okus.
Iako podgrijavanje ostataka hrane pomaže u rješavanju tih problema, važno je znati kako pravilno podgrijati krumpiriće, prenosi Lifehacker.
Iako bi većina ljudi svoje krumpiriće stavila u mikrovalnu pećnicu te zagrijavala dok ne postanu topli, metoda kuhara Johna iz Food Wisha jednako je jednostavna, ali krumpirićima vraća okus i hrskavost.
Sve što trebate napraviti je staviti krumpiriće u neljepljivu tavu, pazeći da svaki od njih dođe u dodir s površinom posude. Zagrijte tavu na srednje jakoj vatri i bacajte krumpiriće svakih 30 do 45 sekundi, pazeći da ponovno dođu u dodir s tavom nakon svakog bacanja.
Krumpiriće će se tako brzo zagrijati, ali i ponovno postati hrskavi. Jedino je važno da cijelo vrijeme svoje krumpiriće u tavi miješate ili bacate, kako ne bi izgorjeli.
Najnovije
-
Ručnike biste trebali prati same, bez druge odjeće...
-
Simbol kampanje je crvena haljina – haljina kao univerzalna slika žene i crvena kao boja zdravlja, života i živosti, ali i upozorenja.
-
Načelnik Jalžabeta Rajko Solar naglasio je da se vidi napredak u godinu dana otkako su pristupili grupaciji.
-
Novi naslov u varaždinskoj gradskoj knjižnici.
-
Tešku su utakmicu izabranici Marija Kovačevića završili porazom pred sam kraj susreta.
Reci što misliš!