'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!' Nova sezona kuhanja počinje 31. siječnja
Evo tko će sve doći pred kamere i pokazati svoje kulinarsko znanje.
Stiže nova sezona RTL-ovog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'
Nakon veselog specijala u kojem su se pripremala blagdanska jela, RTL-ov kulinarski show vraća se u svom klasičnom izdanju.
Dodaci koje stavljate u sendvič puno govore o vašem karakteru: Od svih, majoneza je broj jedan Hrvatima
Zanimljivo je da dodaci koje volimo stavljati između dvije šnite kruha zapravo puno otkrivaju o našem karakteru.
Blogerica otkrila trikove za pripremu najbolje baklave kod kuće
Mnogi misle da je vrlo jednostavno pripremiti baklavu, složiti kore i orahe između, ali postoji niz trikova i postupaka u pripremi koji je čine ukusnijom, sočnijom i boljom.
Kuharica otkrila kako poširati više jaja istovremeno da ispadnu odlična
Tajna je u miješanju vode jednom kada proključa.
Napravite džem od sočnog voća sa chia sjemenkama umjesto šećera - u samo 10 minuta!
Okus svježeg voća teško je usporediti sa kupovnim džemovima, a osim na kruh možete ga dodati u jogurt ili u zobenu kašu za doručak.
Zdravi doručak prilagođen i veganima: Pečeni karamelizirani batati s jajima
Zamrzavanje kristalizira vodu unutar slatkog krumpira da ne probije izvan kože, a pečenje na visokoj temperaturi karamelizira njegove šećere.
Znamo kako čuvati jaja, tjesteninu… A znate li kako se pravilno čuva papar da zadrži dobar okus?
Čuvajte ga pravilno ako želite sačuvati aromu.
Otkrila nevjerojatan trik kako oguliti mango u samo nekoliko sekundi: 'Ovo je sjajno!'
Svi znaju muku kod rezanja manga kada ne mogu pronaći gdje je koštica pa nepažljivo režu pomalo skupo voće i na kraju većinu ploda moraju baciti, ali s ovim trikom to se neće događati.
Dodajte ovaj jedan sastojak u pire krumpir i okus će ispasti savršen
Osim što će okus biti odličan, i tekstura će biti znatno bolja nego kod tradicionalne pripreme.
Puslice - savršen poklon nekome koga volite
Nerijetko su najjednostavnije stvari i najbolje. U mjesecu smo darivanja i ne treba čekati Božić da razveselimo nekoga tko nam je drag...
Sir vam se brzo pokvari? Vjerojatno ga pogrešno spremate, evo kako je ispravno
Za sprečavanje plijesni pomoći će vam malo maslinovog ili biljnog ulja, a za pravilno spremanje nije dovoljna samo plastična folija.
Sirup od agave jedna je od 'zdravih' alternativa šećeru, no je li uistinu toliko zdrav?
Glavna je prednost agave to što ima nizak glikemijski indeks, mnogo niži od ostalih uobičajenih zaslađivača pa se sporije probavlja, odnosno šećer u krvi nakon njegove konzumacije raste polako.
Viralni Facebook recept: Krumpir kuhan dugo na pari navodno je ukusniji od pečenog
Krumpir nakon kuhanja pospe brašnom, soli i paprom, češnjakom u granulama i s malo usitnjene kadulje, pa ga još četiri sata kuha na pari.
Planirate pripremiti losos? Evo kako da odaberete najbolji komad u ribarnici
Divlji je losos daleko zdraviji (a zato i skuplji), ima širi profil omega-3 i znatno je bogatiji mineralima poput D vitamina, željeza, cinka i kalija nego uzgojeni.
Ovih nekoliko namirnica nikada nemojte podgrijavati u mikrovalnoj pećnici - može doći do trovanja hranom
Jaja, voće, lisnato povrće i rižu držite dalje od mikrovalne pećnice.
Isprobajte odličan recept za ukusnu i kremastu vruću čokoladu
Važno je koristiti visokokvalitetnu čokoladu, ali i dodati jedan neobičan sastojak - kukuruzni škrob.
Od starog kruha napravite domaće krušne mrvice, evo kako
Za izradu možete koristiti bilo koju vrstu kruha - s kvascem, od kiselog tijesta, baguette, običan bijeli kruh...