Zasladite se krajem radnog tjedna super jednostavnom čokoladnom tortom
Možete ju poslužiti uz malo šlaga ili sladoleda od vanilije.
Gulite đumbir prije konzumiranja? Otkriveno je li to zaista potreban korak ili se može jesti s korom
Napunite jednu manju staklenku medom i dodajte jedan naribani đumbir. Ovu smjesu konzumirajte svako jutro, dvije žlice, i osnažite imunitet u zimskim danima.
Pripremate pileće batke kod kuće? Ispecite ih u pećnici ovom metodom - ispast će kao s roštilja
Ova neobična metoda zaludjela je internet.
Koliko dugo češnjak stvarno može trajati i kako znati kada se pokvario?
Prvo je važno znati da je češnjak koji kupujete u dućanu sušeni češnjak, što znači da se osušio kako bi se ljuska smanjila i stvorila barijeru koja će ga štiti od vlage...
Gljive uvijek isperete prije kuhanja? Navodno je to potpuno pogrešno, evo što treba napraviti
Mnogi su ostali u šoku kada su pogledali video u kojem je žena otkrila da se gljive ne bi trebale ispirati pod vodom.
NAKON MASTERCHEFA 'Moj san je otvoriti wine bar s jednostavnom hranom'
Mariju ćete moći sresti već na ovogodišnjem Adventu u Varaždinu.
Dodaci koje stavljate u sendvič puno govore o vašem karakteru: Od svih, majoneza je broj jedan Hrvatima
Danas, 3. studenog obilježava se svjetski dan sendviča - omiljene užine još od djetinjstva - a tim povodom donosimo mnoge zanimljive činjenice o ovom obroku koji je nastao još u 18. stoljeću.
Marija Gregurić napušta MasterChef: 'Sretna sam što sam pala na tako velikom jelu'
'Očito je tu nešto jako pošlo po zlu', komentirao je žiri Marijino jelo.
Nemojte bacati stari kruh: Napravite brz i jednostavan desert koji će obožavati svi
Za pripremu vam treba svega 5 minuta, ako ne računamo pečenje.
Izbjegavajte ih: Ovo su najčešće pogreške koje ljudi rade kada mariniraju meso
Pazite sa začinima, uljem i sokovima, ali i vremenom koje će meso provesti u marinadi.
Napravite zdravi i jednostavni slatkiš koji će obožavati djeca i odrasli - ušećerene jabuke
Ovu Noć vještica najmlađe razveselite ušećerenim jabukama koje će oni sami ukrasiti.
Zasladite se za vikend: Isprobajte ukusan recept za kruh od bundeve
Priprema je vrlo jednostavna, a kruh će oduševiti vaše najmilije...
Ako volite karamelu, ova će vas torta oduševiti, a lako ju je i napraviti!
Trebate na brzinu napraviti rođendansku tortu ili jednostavno obožavate karamelu, ovaj je recept jednostavan, a većinu potrebnih sastojaka vjerojatno već imate kod kuće.
Ako nemate naviku spremati quiche, promijenite to s ovim izvrsnim i laganim receptom
Quiche Lorraine je popularno jelo nazvano po istoimenoj francuskoj pokrajIni, a radi se s jajima, špekom, sirom i vrhnjem.
Na hrani se stvorila plijesan? Evo koje su namirnice još uvijek sigurne, a koje treba baciti
Nepisano je pravilo za većinu namirnica da se provjeri rok trajanja; ako je rok dobar, malo je vjerojatno da proizvod više nije siguran za jelo, kaže savjetnica za sigurnost hrane...
Sol ipak ima rok trajanja: Evo kako se treba čuvati da se ne pokvari
Ako je na otvorenom može se stvoriti i plijesan.
Varaždinka Marija Gregurić jelom oduševila žiri na MasterChefu, ispričala i svoju životnu priču
Ona je za žiri pripremila svinjski lungić s kremom od celera, tostiranim lješnjacima i mrkvom.
Poslušajte savjet nutricionistice: Ovaj ukusni obrok preporučuje se kako bi san bio kvalitetniji
Ako se hrana koju smo pojeli ne probavi prije nego što odemo u krevet, tijelo će vrijeme koje treba provesti odmarajući trošiti na probavljanje...