Ubacite cimet u prehranu: Ovaj sjajan začin ima brojne blagodati za naš organizam
Cimet je bogat vlaknima, pa pruža dugotrajan osjećaj sitosti.
Zapečeni špageti osvojili su internet, napravite ih prema ovom receptu
Nestaje sa stola u trenu!
Marijana Batinić voditeljica je nove sezone ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’, teku prijave za novu sezonu!
Jedno od najpoznatijih RTL-ovih lica gledatelji će moći pratiti u dosad neviđenoj ulozi.
Reshetka i Đuragan opet oduševili: Burger iz Varaždinskih Toplica osvojio 2. mjesto na Zagreb Burger Festivalu
Vrlo visoko i sada već konstantno uspješno našla se jedna franšiza iz okolice Varaždina.
Žao vam je svaki dan bacati stari kruh? Evo sto sve s njim možete napraviti
Krušne se mrvice rade tako da se samelju ostatci starog kruha, a ako ih nećete odmah koristiti možete ih i zamrznuti jer tako mogu trajati mjesecima...
PRESTIŽNA NAGRADA Restoran Zlatne Gorice dobio Michelinovu oznaku 'Bib Gourmand'!
Trijumf hrvatske gastronomije.
Skoro je kraj sezoni tikvica: Evo kako ih zamrznuti da u njima uživate i u prosincu
Iako se tikvice mogu zamrznuti i cijele, tako će ih kasnije biti teže odmrznuti i pripremiti, pa je najbolje unaprijed odlučiti kakav vam oblik odgovara...
Ne znate što kuhati? Probajte ova dva odlična recepta od ostataka hrane
Da bi što više ljudi uvjerile da manje hrane bacaju, kuharice Alex Elliott-Howery i Jaimee Edwards osmislile su knjigu recepata od ostataka pod nazivom Use It All (Iskoristi sve)...
Znate li kako se zamrzavaju borovnice i koliko se dugo tako mogu čuvati?
Otopite ih u zdjeli, brzo isperite i odmah upotrijebite ako ih koristite npr. za smoothie od smrznutih borovnica ili ih pustite da odstoje dok ne dosegnu sobnu temperaturu, otprilike jedan sat...
Dijetetičarka objasnila zašto ne bismo trebali jesti samo bjelanjak
Jaja su jedna od namirnica s najvećom nutritivnom vrijednošću, pod uvjetom da ih jedete cijele, bjelanjak i žumanjak, objasnila je dijetetičarka...
Kuharica podijelila recept za savršeno pečene krumpire čija priprema traje 15 sati; mnogi kažu da se isplati
Kuharica je recept podijelila na TikTok i Instagram profilu, a mnogi su se odlučili 'baciti na posao' i provjeriti isplati li se potrošiti gotovo cijeli dan za pečenje krumpira...
Je li ovo tajni sastojak s kojim će palačinke svaki put ispasti odlične?
Svatko ima neku svoju tajnu za savršene palačinke i svi ih vole na određeni način...
Jednostavna metoda za podgrijavanje krumpirića s kojima će opet dobiti na hrskavosti
Nemojte ih samo staviti u mikrovalnu pećnicu i zagrijavati dok ne postanu topli, tako gube svoj prepoznatljivi okus...
Voćna žele torta: Ova će vas ljetna slastica podsjetiti na prošlost...
Kod ove je torte, kaže autorica recepta, izgled bitan, pa treba pripaziti na kontrast boja želea i voća.
Kuhar oduševio receptom za pohanu piletinu: Sočna, a nevjerojatno hrskava
Mali trikovi čine veliku razliku.
Matematičari otkrili trik za rezanje pizze s kojim će svaki komad ispasti jednake veličine
Njihova teorija zvuči jako komplicirano, ali zapravo i nije - samo treba pratiti rezove koje su napravili.
Danas je svjetski dan lazanja, a s obzirom na vrućine, donosimo lagan recept - bez tjestenine
Iako se čini da ima dosta sastojaka, jelo je brzo gotovo.
Decanter 2021. potvrdio vrhunsku kvalitetu vina s područja Varaždinske županije
Varaždinska županija danas je po broju medalja, priznanja i prijavljenih uzoraka druga najuspješnija u Hrvatskoj.