NOVO PRIZNANJE Vina Kopjar osvojila dvije zlatne medalje na prestižnom natjecanju
Vinarija KOPJAR osvojila je dva zlatna odličja za sauvignone na međunarodnom ocjenjivanju 'Concours Mondial du Sauvignon'
Zdravstveni djelatnici savjetuju: 'Nemojte djeci kupovati mala čokoladna jaja za Uskrs, evo zašto'
Jedna je mama u komentarima napisala da takva tvrda mala uskršnja čokoladna jaja uvijek skriva jer ih najmlađi sin odmah cijela stavi u usta i proguta ih bez žvakanja.
Dario i Marija opet oduševili, čak ni Špiček nije imao primjedbe
Pripremili su jelena kuhanog u crnoj juhi s domaćim okruglicama...
Ove namirnice zapravo bi se trebale držati u hladnjaku, a to rijetko tko radi
Pogrešni uvjeti mogu dovesti do neugodnih posljedica, poput kvarenja, plijesni, pa čak i zaraze.
NISU SE PROSLAVILI Špiček o glavnom jelu Darija i Marije: 'Ne znam što bih rekao…'
Kandidati su pripremali hladno predjelo te glavno jelo s prilogom, a namirnice koje su koristili bilo je redom vrhunsko meso vrtoglave cijene.
Stručnjaci otkrili: Svaki obrok treba jesti u određeno vrijeme, evo kada
Držite se ovog rasporeda ako u planu imate izgubiti koji kilogram ili ako želite održavati trenutnu kilažu.
Znate li razliku između sode i praška za pecivo? Evo zašto ih ne biste trebali miješati
Razlikuju se po kemijskom sastavu, a samim time imaju i drugačiju svrhu.
Dario i Marija vratili se u '3, 2, 1 - kuhaj!' i odmah dobili pohvale za pripremljen desert
Nakon tjedna dana odmora, Dario i Marija odmah su krenuli punom parom...
Nutricionistkinja objašnjava: Ovo su jedini sigurni načini za grijanje riže: na pari, u tavi i u mikrovalnoj
Prema preporukama USDA, skuhana riža u hladnjaku može biti maksimalno tri do četiri dana, a u zamrzivaču tri do četiri mjeseca...
Žena na TikTok-u pokazala kako reže luk, ljudi oduševljeni: 'Ima smisla!'
Prvo ogulite vanjski sloj luka pa mu odrežete samo donju stranu, da ga možete položiti na dasku za rezanje, dok na drugoj strani (vrhu) ostaje pričvršćen dio korijena...
Nedostaje vam ideja za ručak? Pripremite brzo gotovu tjesteninu s gljivama
Vrhnje, gljive i panceta – ova kombinacija uvijek zvuči obećavajuće.
Nutricionisti tvrde: Za doručak je zdravije pojesti pizzu nego pahuljice
Razmislite o ovome prije nego idući put posegnete za pahuljicama ujutro.
Koristite se ovim trikom i sačuvajte svježinu i hrskavost zelene salate
Trebaju vam samo papirnati ručnici.
Stručnjaci otkrili sve dobre strane gljiva: Odlične su za usporavanje starenja i zaštitu od stresa
Neki misle da spadaju među biljke, no DNA gljiva više nalikuje na životinjski. Ipak, po karakteristikama nisu dio biljnog ni životinjskog carstva; mogućnosti njihove primjene sve su šire iz dana u dan...
Započelo prikupljanje uzoraka vina 18. Decanter World Wine Awards, župan Čačić posjetio Vinariju Stručić
Varaždinska županija i ove je godine angažirala hrvatskog sommelijerskog prvaka i Decanter suca Sinišu Lasana koji će i ove godine biti 'vinski izbornik' za Decanter.
KENULO IH! Dario i Marija opet najbolji, bednjanska purica oduševila žiri
Loše je počelo, no sad ide k'o po špagi...
Nutricionisti tvrde: Brokulu biste trebali pripremati isključivo ovom metodom
Jedno istraživanje pokazalo je i da bi bilo dobro jesti sirovu brokulu.
LOŠ POČETAK Dario i Marija dobili tek devet bodova u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'
Škampi ih nisu voljeli...