Tjedni program HNK: Predstave Tjedna smijeha Kerekesh Teatra

Započeo je 8. Tjedan smijeha u organizaciji Kerekesh Teatra, stoga vas idući tjedan u varaždinskom HNK očekuju predstave u skopu Tjedna smijeha.

U ponedjeljak, 13. ožujka, u 20 sati na Velikoj sceni očekuje vas predstava Ne igraj na Engleze, u režiji Vinka Brešana.

Predstava Kerekesh Teatra Skupština, u režiji Ljubomira Kerekeša, biti će izvedena u utorak, 14. ožujka, u 20 sati na Velikoj sceni.

U srijedu, 15. ožujka, u 20 sati na Velikoj sceni biti će izvenena predstava Ljubaf, u režiji Ljubomira Kerekeša, a u četvrtak, 16. ožujka, u 20 sati na Velikoj sceni pogledajte predstavu U zajedničkom stanu redatelja Zorana Mužića.

Predstava Očeš nečeš, doktor, koju potpisuje Kerekesh Teatar, biti će izvedena u petak, 17. ožujka, u 20 sati na Velikoj sceni.

U subotu, 18. ožujka, u 20 sati na Velikoj sceni pogledajte predstavu Kaos iza kulisa, redatelja Peđe Gvozdića.

U nedjelju, 19. ožujka, u 10 i 11. 30 sati na Velikoj sceni biti će izvedena dječja predstava A je to, redatelja Maria Kovača, a u 20 sati na Velikoj sceni pogledajte premijernu predstavu Kerekesh Teatra Sve u 3, koja će ujedno i zatvoriti 8. Tjedan smijeha.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije