KINO GAJ Njemački kandidat za Oscara ‘Iz ništavila’ od četvrtka u gradskom kinu

Još jedno iznimno filmsko ostvarenje dolazi nam u Kino Gaj. Riječ je o njemačkom filmu ‘Iz ništavila’, a njegovu kvalitetu potvrđuju brojne nagrade, među njima film je pobjednik Vukovar film festivala 2017., glavna glumica Diane Kruger proglašena je najboljom glumicom na filmskom festivalu u Cannesu i nominiran je za nagradu Zlatni globus za najbolji strani film.

Film će se u Kinu Gaj prikazivati u tri navrata, 25., 26. i 27. siječnja, a u svim terminima početak je u 18 sati.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a dobna granica je 12 godina.

Više o filmu ‘Iz ništavila’

Novi film uglednog redatelja Fatiha Akina pobjednik je ovogodišnjeg Vukovar Film Festivala, osvajač nagrade za najbolju glumicu na filmskom festivalu u Cannesu, njemački kandidat za prestižnu nagradu Oscar, a zaradio je i nominaciju za najbolji strani film za nagradu Zlatni globus.

Katjin se život iznenada raspada kada njezin suprug Nuri i sin Rocco pogibaju u bombaškom napadu. Njezini prijatelji i obitelj pokušavaju joj pomoći, a Katja uspijeva organizirati pogreb. Međutim, potraga za zločincima i razlozi koji stoje iza bezosjećajnog ubojstva kompliciraju Katjino bolno žalovanje, te otvaraju rane i dvojbe. Odvjetnik Danilo, Nurijev najbolji prijatelj, zastupa Katju na suđenju dvojici osumnjičenika, mladog para ujedno pripadnicima neonacističke scene. Sudski proces gurnuti će Katju do ruba, ali za nju nema alternative jer ona traži pravdu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije