REAKCIJA NA PAMETNO ‘Carev bi želio biti gradonačelnik, no ima jedan problem’

Na Facebook stranici ‘Varaždinci za Čehoka’ osvanuo je komentar na rad stranke Pametno u Varaždinu, i to, slučajno ili ne, baš dan nakon priopćenja te stranke u kojoj se ‘napada’ vladajuća gradska vlast.

Naime, Dario Carev, predsjednik ogranka Pametno Varaždin i član predsjedništva stranke u jučerašnjem je priopćenju, između ostalog, naveo da je ‘vodstvo grada Varaždina, na čelu s gradonačelnikom Ivanom Čehokom, pokazalo zavidnu vještinu slaganja kadrovske križaljke i to isključivo političke, umjesto stručne’.

> PAMETNO KONTRA ČEHOKA ‘Vrijeme je za znanje i stručnost, ne stranačke iskaznice’

Carev i ‘Pametno’ bi na putnim nalozima zašparali milijune kuna! Ukinuo bi Carev tako i neke kartice, ukinuo bi on štošta i vjerojatno očekivao svašta od gradskih službenika. Ne bi on nikoga niti mijenjao, a kamoli da bi dao neki argument.

Možda bi Carev rado stavio sebe za gradonačelnika i naravno zadržao HNS – SDP ekipu, ali Carev ima samo jedan problem. Morao bi Varaždincima pokazati što zna osim lupetanja u kampanji i dan danas. Gospodine Carev, koga Vi to branite? – stoji u Facebook objavi grupe ‘Varaždinci za Čehoka’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije