HABIJAN O SUKOBU ‘Slučaj je izmanipuliran, a građani ovog grada su žrtve Čehoka’

Nakon subotnjeg nasrtaja Roberta Puje (koji je na listi HDZ-a) na Božu Soldu (kandidata liste GLAS), konferenciju na temu nasilne kampanje sazvao je Ivan Čehok, kandidat za gradonačelnika liste GLAS.

> Ratni veteran HDZ-ovac fizički napao profesora sa Čehokove liste?!

Čehok je, između ostalog, istaknuo kako su se Puja i Soldo sastali te riješili nesporazum.

– Puja se ispričao, a to je dobar znak. Soldo je ispriku prihvatio, čime je još jednom dokazao svoju ljudsku širinu, no smatramo kako nije u redu da se vrh HDZ-a nije ispričao, ali to je sad njihovo interno pitanje – istaknuo je pritom Čehok.

> ČEHOK O KAMPANJI ‘Želimo sučeljavanje argumenata i programa, a ne nasilje i laž’

Damir Habijan, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika, na našu upit hoće li se stranka ispričati, kako traži Čehok, ponovno je rekao ‘kako osuđuje bilo kakav oblik nasilja, ali i da taj događaj nije imao nikakve veze s HDZ-om, nije to bilo na nikakvom njihovom skupu te da nitko nije nastupao ispred HDZ-a’.

– Drago mi je da su riješili razmirice, no isto tako u to ne ulazim. Do sukoba je došlo, ali su ga i akteri sami riješili, što je najvažnije. Ponavljam, Puja je postupao tako u svoje privatno vrijeme, nikome to ne ide na čast, no ja također ne mogu kontrolirati što tko radi u svoje slobodno vrijeme – kazao je Habijan i iznio svoj osobni dojam cijele situacije.

– Slučaj je izmanipuliran, mišljenja sam da su stvorene imaginarne žrtve, a jedine prave su Varaždinke i Varaždinci koji još i danas ubiru plodove Čehokovog (ne)rada – zaključio je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije