Komunalni odjel o divljem deponiju na Vinokovščaku: ‘Vodi se postupak’

Grad Varaždin oglasio se na današnje upozorenje HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Varaždina Damira Habijana, vezano za divlji deponij koji se nalazi u blizini vodocrpilišta Vinokovščak.

> VINOKOVŠČAK ‘Netko za ovo mora biti nadležan! Varkom ili Čistoća, svejedno’

Naime, Habijan je danas ukazao kako taj problem postoji već dugo, a rješenja nema na vidiku.

Iz Grada Varaždina odgovorili su kako se sve radi po zakonu te je u tijeku postupak kojim bi se cijela situacija trebala razriješiti.

‘Za predmetno ilegalno odlagalište otpada na Vinokošćaku, a koje nije na javnoj površini trenutno se vodi postupak kao i za još dvije lokacije na području Grada Varaždina.

Isto tako u postupku nadzora odnosno sanacije su trenutno 4 javne površine, na kojima je ilegalno deponiran otpad i to: Dravska park šuma – Bombellessova cesta, Eugena Kumičića – produžetak prema Malim Prelogima, F. Kurelca – kod V osnovne škole te javna površina u Trnovečkoj ulici.

Ujedno ovim putem apeliramo na sve naše sugrađane da odgovornije postupaju prema okolišu kako ne bi dolazilo do sličnih neželjenih situacija’, stoji u priopćenju koje potpisuje Mario Sambolec, pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i urbanizam Grada Varaždina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije