Habijan poručio Kišiću: ‘Grad je dužan ukloniti divlje deponije’

‘Bitka’ oko vodocrpilišta Vinokovščak, točnije deponija smeća u blizini tog vodocrpilišta, se nastavlja. Prvi korak u ovoj priči učinio je danas Damir Habijan, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika grada Varaždina, a nije dugo trebalo čekati na odgovor SDP-ovog kandidata za gradonačelnika grada Varaždina Alena Kišića.

> VINOKOVŠČAK ‘Netko za ovo mora biti nadležan! Varkom ili Čistoća, svejedno’

Kišić je kazao kako to zemljište zapravo pripada MORH-u pa je shodno tome MORH i odgovoran za saniranje tog zemljišta.

> Kišić: ‘Habijan je neinformiran, vlasnik Vinokovščaka je Ministarstvo obrane’

No Habijan ne rezonira na isti način kao i Kišić, a njegov odgovor na Kišićev stav prenosimo u potpunosti.

‘Nastavno na navode iznijete u priopćenju gospodina Kišića, a povodom danas održane konferencije HDZ-a na vodocrpilištu Vinokovščak, ističem kako neovisno o tome tko je vlasnik nekretnine/zemljišta, Grad Varaždin je dužan ukloniti divlje deponije pokraj vodocrpilišta.

Naime, logikom kojom se vodi gospodin Kišić ispada da bi u slučaju da je vlasnik zemljišta na kojem se nalazi ‘nuklearni otpad’ preselio na drugi kraj svijeta, grad zvao vlasnika da se vrati i to sanira?!

Bojim se da to nije adekvatan način upravljanja gradom.

Unatoč tome što se gospodinu Kišiću ne sviđa naš način rada, i u narednim danima ukazivat ćemo na gradske probleme koji su rezultat aktualne gradske vlasti kojoj pripada i gospodin Kišić i to je činjenica od koje ne može pobjeći, a isto tako očekujem da ćemo uskoro biti upoznati i s njegovim izbornim programom’, stoji u odgovoru Damira Habijana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije