Natalija Martinčević službeno objavila kandidaturu za gradonačelnicu Varaždina

U varaždinskom Hrvatskom narodnom kazalištu svoju kandidaturu za gradonačelnicu Varaždina službeno je objavila predsjednica varaždinskog ogranka Narodne stranke – Reformisti Natalija Martinčević.

Nije to bilo iznenađenje jer je kandidaturu najavila već u prosincu 2016. Opširnije je pričala o planovima za kampanju.

– Grad Varaždin nije u normalnoj situaciji, već u jednoj izvanrednoj situaciji, s obzirom na niz problema koji nisu riješeni. Problem je i što Grad Varaždin nema proačun i što će ga novi gradonačelnik preuzeti iz ruku povjerenika Vlade RH. Tko god dođe na poziciju gradonačelnika sigurno neće otvarati šampanjac – kazala je Martinčević.

Gospodarstvo na prvom mjestu

Istaknula je kako će njena kampanja biti bazirana na konkretnim projektima i programima.

– Moj program bit će fokusiran na gospodarstvo. Ono je strahovito važno i da bi sve drugo mogli realizirat i da bi mogli podići kvalitetu života naših građana, nužno je podići gospodarstvo. Također ću inzistirati na socijalnoj politici, prema umirovljenicima i mladima, i na fokusu na europske projekte – dodala je.

Kampanju će, prije svega, voditi kroz komunikaciju s građanima, dodala je Martinčević.

Tkamičenje idejama i projektima

Smatra kako je iskustvo u gospodarstvu i politici čini najboljim kandidatom za mjesto gradonačelnice.

– Imam više od 15 godina iskustva u realnom sektoru, u gospodarstvu, bila sam i dogradonačelnica dvije godine i pokrenula neke bitne projekte. Dokazala sam se i kao saborska zastupnica. Mislim da su to ozbiljne reference.

Istaknula je kako se nada da će kampanja i komunikacija između kandidata biti pozitivna.

– Veselilo bi me da se takmičimo idejama i projektima. Zanima me koje programe nude i ostali kandidati, a nadam se da ćemo kasnije i dobro surađivati u Gradskom vijeću – zaključila je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije