I Varaždin domaćin sučeljavanja SDP-ovih kandidata za čelno mjesto u stranci

U Varaždinu, točnije u hotelu Turist, u tijeku je treće po redu sučeljavanje kandidata za predsjednika/cu SDP-a pred stranačkim članstvom. Orsat Miljanić, Davor Bernardić, Ranko Ostojić, Vesna Škulić, Karolina Leaković, Tonino Picula i Gordana Sobol pred svojim članovima debatiraju o raznim temama i bore se za čelno mjesto u stranci.

– Drago mi je da se debata uz ostale velike gradove, održava i u Varaždinu, što je pokazatelj kako stranka od nas očekuje velike stvari. Kampanja je, po mišljenju, jako dobra i mislim da je to pokazatelj unutarstranačke demokracije, iako postoje manje podjele. Moj je kandidat kolega Orsat Miljenić, međutim ne podcjenjujem druge. Svatko od kandidata ima svoj program, a opet smo svi SDP, stranka koja će, vjerujem, nakon unutarstranačkim izbora krenuti u povratak na vlast. Meni je bitan naglasak na lokalne organizacije, pogotovo jer u svibnju iduće godine želimo napraviti velike stvari. Tko god pobijedi biti će dobrodošao i sa svakim ćemo jednako kvalitetno surađivati – istaknuo je Alen Kišić, predsjednik Gradskog SDP-a.

Mario Habek, predsjednik Županijskog ogranka SDP-a također podupire Orsata Miljenića.

– Drago nam je da je SDP odlučio u Varaždinu održati sučeljavanje. Vjerujem da će kampanja biti korektna, dobra, a još je malo vremena do prvog kruga. SDP je s velikim brojem kandidata pokazao da je demokratska stranka gdje ljudi mogu izraziti svoje mišljenje i stavove. Vjerujem da će najbolji kandidat pobijediti i da je to uvertira u ono što nas očekuje u narednom razdoblju, ponovno osvajanje vlasti. Ja sam odlučio podržati Orsata Miljenića.

Teme sučeljavanja su brojne, a kako će članovi glasati znati će se nakon prvog kruga koji će se održati 19. studenog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije