‘Neka struka odluči. IIi odlazak Sanje Zember ili odlazak Predraga Štromara!’

Predsjednik Narodne stranke – Reformisti Radimir Čačić danas se također osvrnuo na aktualnu situaciju u Općoj bolnici Varaždin. Tijekom dana Upravno vijeće raspravljat će o odluci koja je temelj za smjenu ravnateljice Sanje Zember.

> BOLNICA Upravno vijeće u ponedjeljak smjenjuje Sanju Zember, odluka već spremna

Čačić smatra da bi odluka o sudbini ravnateljice trebala biti u rukama struke, odnosno Stručnog vijeća, kako bi se izbjegla bilo kakva sumnja u politički ili bilo kakav drugi pritisak.

Predlaže da se članovi Stručnog vijeća na svojoj sjednici, koja je zakazana za utorak, 17. siječnja, izjasne o podršci ravanteljici.

– Ako struka smatra da ravnateljica treba otići, onda ona zaista više ne može biti na toj funkciji i, po našem uvjerenju, treba dati ostavku. Međutim, ako struka nije za smjenu, a argument u ovoj situaciji upravo je zahtjev struke, onda su očito sasvim druge stvari u igri i tada dolazimo do političke odgovornosti župana Predraga Štromara. I župan tada treba otići jer postaje očito da neistinitim argumentima pokušava izvršiti smjenu ravnateljice – mišljenja je Radimir Čačić, predsjednik Narodne stranke – Reformisti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije