Hrast: ‘Koncesija koju je Martinčević nazvala kvalitetnom nije ništa riješila’

Na konferenciji za novinare koju su Hrastovci održali u petak, gradski vijećnik Krunoslav Burek, između ostalog, dotaknuo se i Natalije Martinčević, predsjednice varaždinskih Reformista, te je kazao kako je 2012. ona ‘glasovala za toliko štetnu koncesiju za zbrinjavanje otpada koja sad cijelom Gradu zadaje glavobolje’.

Na tu konstataciju odgovor je stigao od Reformista u kojem iznose kako njihova članica Martinčević za navedeno nije glasala. Nakon toga opet su se javili vijećnici Hrasta, a priopćenje prenosimo u cijelosti.

> Reformisti: ‘Martinčević nije glasala za koncesiju za zbrinjavanje otpada’

‘Sve rasprave i prijedlozi Hrasta u vezi rješavanja pitanja baliranog otpada vidljivi su na snimkama sjednica Gradskog vijeća. Točno je da gđa Natalija Martinčević nije 2012. formalno glasala za vrlo štetnu koncesiju o zbrinjavanju baliranog otpada. Nije to mogla učiniti jer kao dogradonačelnica nije bila članica Gradskog vijeća. No, koji je bio njezin stav o toj koncesiji, o tom ‘pravom i kvalitetnom’ rješenju HNS-a i SDP-a možda najbolje govore riječi koje je izgovorila gđa Martinčević tada, kada se na sjednici Gradskog vijeća raspravljalo o koncesiji: ‘ona je zapravo garant da će se na kraju iznaći pravo i kvalitetno rješenje’.

Varaždinci dobro znaju kako je završila koncesija koju je gđa Martinčević nazvala garancijom pravog i kvalitetnog rješenja – bale još uvijek stoje u Brezju.’ – stoji u priopćenju Hrasta kojeg potpisuju vijećnici te stranke Ladislav Ilčić i Krunoslav Burek.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije