Predsjednik ivanečkog HDZ-a i dalje je Vladimir Lacković

U amfiteatru srednje škole Ivanec 29. travnja je održana Izborna skupština Gradske organizacije HDZ-a Ivanec. Za predsjednika Gradskog odbora, sa 78 glasova, izabran je Vladimir Lacković, koji je i do sada obnašao funkciju predsjednika te organizacije.

Za potpredsjednike, prema najvećem broju osvojenih glasova, izabrani su Dino Geček, Martina Car Matišić i Josip Krtanjek. Na Izbornoj skupštini bilo je prisutno ukupno 80 izaslanika iz temeljnih organizacija.

Vladimir Lacković, kao dosadašnji predsjednik Gradskog odbora HDZ-a, podnio je izviještaj o radu organizacije u proteklom razdoblju, naglašavajući da na Ivanečkom području HDZ bilježi kontinuirani rast glasova na izborima te sve veći broj novih članova, a posebno mladih.

Brojne aktivnosti

HDZ-ovci su na području Ivanca bili vrlo aktivni te u proteklom razdoblju organizirali brojne sastanke u temeljnim ograncima na kojima su predstavljali programe i projekte HDZ-a, razna edukativna i kulturna predavanja te brojne predizborne skupove i prigodna druženja.

Na parlamentarne izbore HDZ-ovci su izašli kao domoljubna koalicija stranaka desnog centra te u Gradu Ivancu dobili podršku od 19 posto što je doprinijelo da Ivanec i Varaždinska županija budu u Saboru zastupljeni preko zastupnika HDZ-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije