Gradsko vijeće Ivanec: Govorit će se o industrijskoj zoni, vrtiću, knjižnici…

Predsjednik Gradskog vijeća Ivanca Edo Rajh za četvrtak je, 14. travnja, sazvao novu, 23. sjednicu najvišeg gradskog predstavničkog tijela.

Na dnevnom redu je 16 točaka, a među njima i godišnji izvještaj o izvršenju proračuna Grada Ivanca za 2015. godinu te cijeli niz pratećih proračunskih izvješća – o izvršenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture, o izvršenju Programa održavanja komunalne infrastrukture te o realizaciji Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi, kulturi i sportu Grada Ivanca za 2015. godinu.

Nadalje, pred vijećnicima će se naći i izvješća o poslovanju gradskih ustanova u prošloj godini i to Dječjeg vrtića “Ivančice”, Gradske knjižnice i čitaonice “Gustav Krklec” i Pučkog otvorenog učilišta “Đuro Arnold”. Također, vijećnicima je dostavljeno i izvješće o realizaciji Akcijskog plana provođenja projekata iz Strategije razvoja grada Ivanca 2014.-2010. za 2015. godinu kao i izvješće o radu gradonačelnika u razdoblju od 1. srpnja do 31. prosinca 2015. godine.

Na dnevnom redu je i Program razvoja Industrijske zone Ivanec u razdoblju od 2016. do 2020. godine kao i donošenje dopunjenih odluka o komunalnoj naknadi i komunalnom doprinosu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije