HDZ: Smjena Branke Tropp priprema za novo uhljebljenje?

Povodom razrješenja Branke Tropp dužnosti direktorice Turističke zajednice Grada Varaždina, Hrvatska demokratska zajednica izdala je priopćenje u kojem se pita o motivima te smjene.

>Branka Tropp više nije direktorica Turističke zajednice

HDZ Grada Varaždina ističe kako već dug niz godina ukazuje na lošu politiku Grada u odnosu na Špancirfest, naročito njihovo okretanje od domaćih obrtnika.

Odluka da se smijeni Branka Tropp jedna je u nizu takvih loših odluka i pitanje je koja je budućnost Špancirfesta ako gradske vlasti nastave ovim putem, dodaje HDZ.

U nastavku prenosimo ostatak priopćenja.

“Međutim, najnoviji potezi gradske vlasti, odnosno Vijeća Turističke zajednice Grada Varaždina, uvjereni smo u Povjerenstvu Gradskog odbora HDZ-a Grada Varaždina, nemaju za temeljni cilj stvaranje uvjeta za novi turistički razvoj.

Po već dobro uhodanom konceptu HNS-a i SDP-a, odnosno varaždinske ‘bankrot-koalicije’, i ovdje bi se moglo raditi o zbrinjavanju stranačkih i podobnih, a ne nužno sposobnih i inovativnih kadrova koji će raditi za opće dobro razvoja varaždinskog turizma.

Jer, čas odlaska s vlasti za ‘bankrot-koaliciju’ i u Varaždinu je sve bliže, pa je i sve manje vremena za uhljebljenje podobnih, ali ne nužno i sposobnih u gradskim institucijama.

No, mi u povjerenstvu Gradskog odbora HDZ-a Grada Varaždina spremni smo već i na skorašnjim izborima za Vijeća mjesnih odbora u Gradu Varaždinu preuzeti odgovornost za stvaranje uvjeta za bolji život u svim gradskim četvrtima.

Isto ćemo učiniti i kad za to dođe vrijeme (bilo na prijevremenim ili redovnim izborima) u tijelima vlasti na razini Grada – za dobrobit svih građana Grada Varaždina!”, stoji u priopćenju koje potpisuje povjerenik Gradskog odbora HDZ-a Grada Varaždina Damir Habijan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije