ĐANI STIPANIČEV u eteru Radia 1 najavio veliki koncert u Areni Varaždin

Uoči Valentinova u Areni Varaždin, 11. veljače održat će se koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade na kojem će se pridružiti i Četiri tenora Marko Pecotić, Marko Škugor, Vladimir Garić i Đani Stipaničev koji je danas i uživo najavio događaj u eteru Radia 1.

Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupaju u Areni Varaždin četvrti puta a ovaj puta se pridružuju i Četiri tenora koja smo već pojedinačno spomenuli. Đani Stipaničev uveo nas je u priču ovog valentinovskog nastupa i što obožavatelje očekuje 11. veljače.

– Kao gosti ne smijemo se previše isticati, kako ne bismo zasjenili domaćine i one zbog kojih se sve to organizira, a to su veliki hrvatski frontmen klape Intrade- Tomislav Bralić i naravno klapa Intrade koja je njegova velika podrška godinama. Mi ćemo zapravo biti ‘mali od kužine’ i pojaviti se kao gosti jednoj velikoj ekipi koja će se još jednom dokazati u velikoj dvorani Arene Varaždin, rekao je Đani Stipaničev.

Četiri tenora pojavit će se na pozornici s pet do šest pjesama. Prvi uradak koji su snimili kao Četiri tenora zove se ‘Pričaj mi’ koju je napisao Matko Šimac. Prvi će pjesmu uživo čuti Zagrepčani na gala koncertu ‘Četiri tenora i prijatelji’ u Lisinskomna kojem će im se 7. veljače pridružiti Nina Badrić, Zorica Kondža, Radojka Šverko i Dubravka Šeparović Mušović.

– Ova pjesma je na prvu loptu prošla, svi smo se odmah složili da je super i danas je njezina promocija diljem lijepe naše, dodao je Đani Stipaničev.

S obzirom da je mjesec ljubavi, a koncert je uoči Valentinova svima su poznate javne prosidbe koje su iskaz hrabrosti i zaljubljenosti. Možda upravo ovaj događaj zaintrigira i potakne zaljubljene muškarce da ovaj intiman trenutak podijele sa cijelom publikom.

– Ja u svakom slučaju pozivam sve romantične duše da to učine, da naprave taj hrabri iskorak i svima nama pokažu svoje ljubavne emocije prema onoj drugoj strani. Samo hrabro, stisnite zube jer to je fenomenalna ideja. To je nešto što ja nisam imao u sebi kad sam bio svojedobno ‘mačo men’, našalio se za kraj Đani Stipaničev.

Putem Facebook profila eMedjimurja i Varaždinski.hr uskoro ćete moći sudjelovati u nagradnoj igri gdje možete osvojiti dvije ulaznice za parter za koncert Tomislava Bralića, Klape Intrade i Četiri tenora u Areni Varaždin 11. veljače.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije