Proslavite Dan grada Varaždina uz koncert Detoura, zagrijavanje uz The Mindmills

Zagrebačka grupa Detour ove godine obilježava deset godina rada, a nakon velikog slavljeničkog koncerta u Zagrebu u drugoj polovici studenoga, dolazi i u Varaždin – na Dan grada, u utorak, 6. prosinca.

Grupa koja je ove godine osvojila radijski eter hitom ‘Zaljubila sam se’ svirat će u Varaždinu na Kapucinskom trgu, a ulaz se ne naplaćuje.

Predgrupa je varaždinski sastav The Mindmills, koji će predstaviti svoj prvi single ‘Navika’ te autorski materijal nadolazećeg EP-a.

Koncert počinje u 19 sati.

Detour je početkom listopada izbacio prearanžiranu verzija velikog hita ‘Tvoje lice se promijenilo’, koji je istovremeno bio i najava četvrtog albuma, pod nazivom ‘detour10’. Riječ je o albumu s deset skladbi koje predstavljaju presjek rada Detoura u ovih deset godina.

Uoči koncerata će na Kapucinskom trgu čaroliju Adventa upriličiti Varaždinske mažoretkinje. U polusatnom koreografiranom nastupu 50-tak će mažoretkinja atraktivnim glazbeno-plesnim izvedbama podsjetiti kako su blagdani pred nama te kako se Svetome Nikoli i Djedu Mrazu ipak najviše vesele najmlađi.

Plesne izvedbe poznatih melodija djevojčica odjevenih u blagdansko ruho zasigurno će dati poseban varaždinski štih proslavi blagdana Svetog Nikole kao i Adventu. Nastup Varaždinskih mažoretkinja počinje u 18.30 sati ispred pozornice na Kapucinskom trgu u Varaždinu.

Uz sve to u varaždinskom HNK s početkom u 19.30 sati Udruga kapela Paulina Warasdin organizira svečani koncert mješovitog pjevačkog zbora Kapela Paulina Warasdin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije