VIDEO Varaždinski elektronski duo Prohibited izbacio svoj prvi singl ‘Be Mine’

Na varaždinskoj glazbenoj sceni pojavilo se novo ime – Prohibited. Iza tog imena stoj EDM (electronic dance music) duo koji sačinjavaju Lovro Kolar i Vedran Vujec.

Oni nipošto nisu nepoznata imena varaždinkoj publici, naime dvadesetogodišnji Vedran i dvadesetjednogodišnji Lovro začeli su svoj glazbeni put u bendu Društva ‘Naša djeca’, potom su osnovali Bangin’ Chimps, a trenutno su dio The Backbeatsa, zajedno s Nevenom Stipčićem, ali i drugim Varaždincima znanim pjevačima, poput Fani Solomun, Maje Mirić i Petre Vurušić. Vedran je također član NuSynergetic orkestra.

Sad su odlučili da je vrijeme za nešto drugačije te su zajedno krenuli u EDM vode.

– Nakon što smo više godina zajedno svirali u raznim postavama, bendovima ili aukustičnim sastavima, odlučili smo stvoriti nešto naše, nešto što je aktualno i za mlade. EDM je današnja popularna glazba i odlučili smo se okušati i u tim vodama. Projekt smo pokrenuli s idejom moderne, ljetne dance pjesme. Nakon što smo posložili osnove, obratili smo se Dini Pomperu, prijatelju i glazbenom producentu, i on je producirao pjesmu. Intenzivno smo surađivali i rezultat je naš prvi singl ‘Be Mine’, Ft. Zsa Zsa – kazao nam je Vedran.

Singl ‘Be Mine’ potpisuju kao Prohibited, tekst i glazba produkt je zajedničkog rada, a video je složio Antonio Mohenski.

‘Ovo je tek početak’

Još jedno poznato varaždinsko ime surađivalo je s momcima na singlu ‘Be Mine’. Riječ je o Jeleni Žnidarić, umjetničkog imena Zsa Zsa, koja ne treba posebno predstavljanje pred domaćom publikom.

– Jelena je dugogodišnja prijateljica i glazbena kolegica, pozvali smo je u pomoć oko pjesme. S njom je uistinu lako raditi, uvijek zrači pozitivnom energijom, a svojim glasom i pjevačkim idejama izrazito je doprinijela i podigla pjesmu na jedan viši nivo – istaknuo je Vedran.

Ovo je tek početak, ističu Vedran i Lovro, planiraju naučiti što više o EDM glazbi i glazbenoj produkciji te stvarati što više autorskih stvari.

Pogledajte video i sami procijenite ima li ovaj varaždinski duo ‘ono nešto’. Ako se pita nas, zasigurno ima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije