Ovog petka počinje ŠUŠ Microfest, Varazdinski.hr poklanja 5 paketa ulaznica

Najmanji glazbeni festival na svijetu – ŠUŠ Microfest održava se ovog vikenda, 3. i 4. lipnja, u caffe baru Elephant, gdje će nastupiti velik broj renomiranih imena, ali i onih čije vrijeme tek dolazi.

> Zabavite se i zaplešite na ŠUŠ Microfestu 3. i 4. lipnja u caffe baru Elephant!

> ŠUŠ Microfest nudi odličnu zabavu uz recentnu autorsku glazbu i renomirana imena

> Vrhunski glazbenici i lokalni kreativci udružili snage na ŠUŠ Microfestu

U dva dana održavanja festivala sve posjetitelje svojom će glazbom zabaviti Sowas, Pridjevi, Wi Fly, Irena Žilić, Don_t go, Side project, Fitz H., Funk Guru, Antonio Zuza, Jogarde, Aldin, Izbor Eez, Emir Čovran i Maline u maline.

Program u petak započinje u 17 sati nastupom lokalnih DJ-eva (Hevanicedub, Emir Čovran, Izbor Eez i Maline u maline), nakon kojih će nastupiti redom Don_t Go, Sowas, Pridjevi. Zabava se nakon toga seli u unutarnji dio caffe bara Elephant, gdje će do 5 sati ujutro svojim setovima sve rasplesati Aldin i Funk Guru.

U subotu festival otvara svoja vrata već u jutarnjem terminu, odnosno od 11 sati uz opuštajuću glazbu ploča. Nešto kasnije, oko 19.30 sati, na pozornicu će se popesti Fitz H. Nakon njega, sve okupljene zabavljati će Side Project, nakon kojeg dolazi red na Irenu Žilić, dok će koncertnu subotu završiti Wi Fly.

Subota će svoju kulminaciju doživjeti nešto prije ponoći, kada će sve okupljene svojom glazbom natjerati na ples Jogarde i Antonio Zuza. Zabava će kao i dan ranije trajati do 5 sati ujutro, kada je predviđeno zatvaranje ovogodišnjeg izdanja ŠUŠ Microfesta.

Podsjećamo, ulaznice za festival mogu se kupiti na ulazu u prostor festivala uz minimalnu donaciju 20 kuna po danu.

Varazdinski.hr poklanja 5 paketa ulaznica najsretnijima. Sve što trebate je u komentaru ispod objave na našoj Facebook stranici napisati svoje ime i prezime. Natječaj traje do petka (3. lipnja) u podne, kada ćemo preko aplikacije Woobox izvući 5 najsretnijih koji će tako dobiti po jedan paket karata za oba dana festivala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije