Događaj koji se ne propušta: Koncert Vatre 16. listopada u Podroomu!

Nakon uspješnih singlova i nagrada koje su ove godine osvojili, poput Porina, Večernjakove ruže, Story Hall of Fame, Vatra nastavlja s onim što najbolje rade.

Virovitički rock bend sa zagrebačkom adresom sprema veliki koncert u Podroom klubu u Čakovcu. Nakon singlova “Tango”, “Saturn”, “Kraj” i aktualnog “Jantar”, koji je upravo dospio do broja jedan Hr Top 40, Vatra je objavila i ime albuma na kojem će svi skupa završiti.

”Zmajevi na vjetru” sadrže sveukupno 10 pjesama koje su produkcijski na jednom posve novom nivou, a osim Ivana Dečaka, kao autori glazbe i teksta javljaju i ostali članovi benda.

Novi studijski uradak bit će predstavljen 23.10. na najvećem samostalnom koncertu u zagrebačkom Domu sportova! A njihov nastup u Podroom klubu 16. listopada bit će neka vrsta zagrijavanja, zato nemojte propustiti priliku da ih slušate u prisnijoj atmosferi klupskog prostora.


Obzirom da slove kao jedan od najusviranijih domaćih bendova koji svoj potencijal najbolje iskazuje na pozornici, ne sumnjamo da će to biti još jedna vruća noć za pamćenje!

Svi ranoranioci mogu svoju kartu kupiti u Podroom klubu po cijeni od 40 kuna, a na dan koncerta po 50 kuna.

Vatra nije zaboravila na najvjernije fanove, zato čuvajte svoje karte od koncerta u Podroomu, nekoliko sretnika vodimo na Vatrin koncert u Dom sportova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije