Ljeto na Stančiću: U petak nastupa Studio band, u subotu Groove on

Program Ljeto na Stančiću nastavlja se ovog petka i subote, 14. i 15. kolovoza. U petak će prisutne od 20 sati zabavljati Studio band, dok će u subotu nastupati Groove on.

Studio band je jedan od trenutno najtraženijih zagrebačkih bendova, čiji su članovi profesionalni studijski glazbenici koji su surađivali i zasvirali s mnogim poznatim hrvatskim imenima (Oliver Dragojević, Aki i Kristijan Rahimovski, Nina Badrić..) kao i u mjuziklima Footloose i Zeleno blago.

Pojedinačno iza sebe imaju više snimljenih nosača zvuka te preko 1000 održanih nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu.

U više od 5 godina estradnog djelovanja i praćenja afirmiranih pjevača odlučili su svoju ljubav prema pop, rock, funky i zabavnom glazbenom izričaju iz najpoznatijih hrvatskih klubova prenijeti i na koncerte na otvorenom.

U bendu je pjevačica Bruna Oberan poznata po ovogodišnjem nastupu u televizijskom showu THE VOICE – Najljepši glas Hrvatske, na kojem je ušavši u samo polufinale, od žirija, ali i nekih glazbenih kritičara, zbog odličnih glasovnih mogućnosti i specifične boje glasa, prozvana hrvatskom Arethom Franklin.

U subotu, također od 20 sati, nastupa soul/funk band Groove on, s Nevenom Stipčićem, koji je također nastupio u ovogodišnjem showu THE VOICE.

Ostalo članovi su: Emir Čovran na bubnjevima, Tomislav Košić i Davor Jurović na gitari, Oliver Potočnik na saksofonu te Martina Friščić, koja je uz Nevena vokal benda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije