Nakon dvije godine ocjena za Elemental u Čakovcu ponovo odličan

Pretposljednja večer manifestacije Ljeta u gradu Zrinskih donijela je odličan koncert popularne grupe Elemental u jezeru Starog grada.

Nakon dvije godine, koliko je prošlo od njihovog prošlog nastupa u Čakovcu, zagrebački hip hoperi ponovo su nam priuštili energični spektakl odlične glazbe.

Članovi grupe Elemental, koji već sedamnaest godina žare i pale binama u regiji, čakovečku publiku počastili su hitovima sa šest uspješno izdanih albuma – “Moj, njegov i njen svijet”, “Tempo velegrada – Demiurg”, “Male stvari”, “Pod pritiskom”, “Vertigo” i “U redu je”.

Odsvirali su i njihov najnoviji singl “Goli i bosi” koji najavljuje novi album, a koji bi trebao izaći krajem ove ili početkom iduće godine. Novi album donijet će i novi, drugačiji Elemental kazala je frontmenica Mirela Priselac Remi.

– Ima puno pjesama koje smo snimili, a nismo još u potpunosti sigurni hoće li sve izaći na njemu, ili ćemo neke ostaviti pa ih onda tijekom godine “ponuditi” ljudima za skidanje preko interneta. Mi smo naime, snimili sedamnaest pjesama, a na albumu bi se trebalo naći njih 12 ili 13. Na ovom albumu malo manje repam, zato što smo mnogo pjesama adaptirali iz poezije, tako da zapravo onda nije niti bilo previše mjesta za predugačko repanje. Sve je malo kraće, riječi drugačije odzvanjaju u poeziji tako da mi je kroz nekakvih pet rečenica bilo preteško svesti sve u pet emocija, no glazba je kvalitetna i vjerujem, da će se ljudima svidjeti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije