VIDEO Luđaci izdali novi singl ‘Dijagnoza’: Nadamo se izdavanju albuma prvijenca

Mladi bend varaždinske glazbene scene ‘Luđaci’, prošle je godine izdao prvi singl ‘Tko je ovdje lud’, u lipnju ‘Mamurluk’, dok su upravo u božićno vrijeme izdali treći singl ‘Dijagnoza’.

‘Luđake’ čine Kristijan Klaus, Mario Petrić, Jan Šahmazar, Ivan Sebastijan Henčić i Mario Vincek.

– Na snimanju spota i u studiju bilo je odlično. Imamo super ekipu s kojom radimo i naravno nastavljamo suradnju na sljedećoj pjesmi koja je već u planu – kažu momci iz benda.

Ekipu zaslužnu za ovaj uradak čine Luka Kovačić – Viton studio, koji je radio aranžman i produkciju pjesme, zatim Dominik Šušković, inače član grupe Od srca do srca, koji je radio glazbu i tekst. Kristijan Gradečki iz MyWay Video Studija zadužen je bio za režiju video spota i kameru.

– Spot je sniman na tri lokacije: na krovu hotela Turist u Varaždinu, na prostoru vojarne u Varaždinu te okolici varaždinske Arene. U spotu glavnu žensku ulogu ima glumica i model Kana Kovać – Mihaljčević – rekli su i otkrili svoje planove.

– U planu je nova pjesma sljedeće godine, točnije, početkom travnja. Radimo laganim tempom, pjesmu po pjesmu i nadamo se jednog dana da će izaći i album.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije