Hadar Noiberd iz New Yorka održat će humanitarni jazz koncert u HNK Varaždin

Rotary klub Varaždin 1181 uz pomoć Koncertnog ureda Varaždin te Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu, organizira jedinstvenu humanitarno – glazbenu poslasticu. Iz New Yorka, u sklopu svoje europske turneje, dolazi dobitnica prestižne nagrade ASCAP, flautistica i kompozitor Hadar Noiberg sa svojim vrhunskim jazz glazbenicima, okupljenima u Hadar Noiberg Trio.

Cjelovečernji koncert održat će se u subotu, 15. listopada, u Koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu s početkom u 21 sat. Nakon brojnih i vrlo zapaženih koncerata diljem SAD-a, Kanade, Europe, Taiwana, Izraela, Hadar Noiberg Trio svojim će nastupom u Varaždinu pomoći u prikupljanju sredstava namijenjenih za rehabilitaciju šestogodišnje djevojčice iz Vrbna s teškoćama u razvoju.

Pridružite se kulturno- humanitarnom događaju te svojim dolaskom i kupnjom ulaznice podržite ovu akciju Rotary kluba Varaždin 1181. Ulaznice po cijeni od 75 kuna mogu se kupiti na blagajni HNK-a, Augusta Cesarca 1 ili u Galeriji Klarić, Krešimira Filića 39a u Varaždinu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije