Bogat program Ljeta u Varaždinu uz otvorenje plaže na Kapucinskom trgu

Još jedan tjedan Ljeta u Varaždinu je pred nama. I dok smo prošli tjedan imali priliku uživati na Vintage dayu i koncertu Marijana Bana, ovog tjedna očekuju nas nova zanimljiva događanja.

Ovog tjedna, u četvrtak u 12 sati, očekuje nas službeno otvorenje Ljeta na Kapucinskom trgu. Prvo će riječ prisutnima uputiti Jelena Toth, direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina, i Goran Habuš, gradonačelnik Grada Varaždina, a nakon tog uvoda uslijedit će odbojkaška utakmica seniorki i kadetkinja Varaždin Volleya.

Potom će na Kapucinskom trgu nogomet zaigrati klinci Nogometne škole ‘Lumen‘, dok će za glazbu biti zadužen DJ Simon M.

U petak će na Kapucinskom trgu u 17 sati nastupiti bend polaznika radionice sviranja rock gitare Društva ‘Naša djeca’. Istog dana u 19 sati na Kazališnom trgu nastupit će Mali slavuji, a u 21 sat zabavit će vas Steiner EKV tribute band.

U subotu, 25. lipnja, na Kapucinskom trgu nastupit će Varaždinske mažoretkinje u 11 sati. Mali slavuji nastupit će u 19 sati na Kazališnom trgu, a u 21 sat na istom mjestu svira hrad rock band Kula.

Varaždinski štigleci koji su trebali nastupiti prošle nedjelje, ali je zbog kiše odgođen nastup, nastupit će ovog tjedna u nedjelju, 26. lipnja, u 11 sati na Kazališnom trgu.

U nedjelju će nastupiti i štićenici Doma za starije i nemoćne koji će u 18 sati na Kapucinskom trgu izvesti niz pjesama i plesova pod zajedničkim imenom ‘Dajmo godinama život‘.

A u atriju Starog grada nastupit će u utorak, 28. lipnja, Zagrebački puhački ansambl s početkom u 21 sat.

Ljeto na Stančiću

Također je potrebno dodati kako program Ljeta na Stančiću i dalje traje. Tako već u srijedu, 22. lipnja, u 21 sat nastupa zagrebački cover bend The Roomors koji sačinjavaju 3 djevojke i 3 momka.

U isto vrijeme u četvrtak nastupit će Trnje acustic band, znani još kao Dečki u tregerima. Oni dolaze iz Krapine i ove godine slave 12 godina postojanja.

U petak je vrijeme za The Groovebox. Bend je nastao ove godine na inicijativu Nevena Stipčića i Tomislava Košića. Njihovi repertoari se protežu od standardnih funk i soul izvođača kao što su Marvin Gaye, Luther Vandross, Al Green, George Michael, Daft Punk… Koncert počinje u 21 sat.

U subotu će za glazbu biti zadužen DJ Nixou iz Čakovca.

Izgleda kako će Ljeto u Varaždinu biti i više nego puno dobrih vibracija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije