NOVA GODINA Opća opasnost, Peti element, Fenomen band, doček u podne

Bliži se najluđa noć u godini, doček nove, 2016. godine, a ukoliko još nemate planove, možda vam pomogne kratki pregled ponude dočeka na otvorenom u gradovima diljem županije.

U Varaždinu će u četvrtak, 31. prosinca, publiku na Kapucinskom trgu od 20 sati zabavljati DJ, a od 22.30 sati očekuje se koncert poznatog rock sastava Opća opasnost. U ponoć je najavljen veliki vatromet. Uz to će, po 38. puta, Atletski klub Sloboda Varaždin organizirati će Novogodišnju utrku sa startom točno u ponoć.

> Po prvi puta, ove godine Novogodišnja utrka i za hodače, sudjelovanje besplatno

Grad Ivanec poziva sve građane da Novu 2016. godinu dočekaju zajedno na gradskoj špici, uz glazbu Petog elementa. Ispraćaj Stare godine na središnjem gradskom trgu počet će nakon 22 sata, kada će Peti element početi svirati na središnjoj bini.

Najviše posjetitelja očekuje se oko ponoći, kada će okupljeni zajedničkim odbrojavanjem posljednjih sekunda Stare godine uz pjesmu, ples i glazbu ući u Novo ljeto. Prve trenutke Nove godine obilježit će ponoćni vatromet. Sve posjetitelje očekuje besplatno kuhano vino koje će građanima podijeliti članovi Društva prijatelja narodnih običaja Maska.

U Lepoglavi se organizira doček nove godine na košarkaškom igralištu pored Doma kulture u Lepoglavi, za glazbu će pobrinuti DJ, a priprema se besplatno kuhano vino i čaj te novogodišnji vatromet. Program dočeka na otvorenom u Lepoglavi, na Silvestrovo, počinje u 22.30 sati.

Uz veliki vatromet, besplatno kuhano vino ili čaj i zvukove Fenomen banda, Grad Varaždinske Toplice ući će u 2016. godinu.
Cjelovečernji će program na Trgu Hrvatske Republike započeti u 22 sata, početkom nastupa Fenomen banda.

Novi Marof ove godine organizira drugačiji doček – u podne.

> Nesvakidašnji doček Nove godine u Novom Marofu točno u podne

Osim ispraćaja u podne, Udruga mladih Alternativa poziva sve na doček 2016. godine u novomarofskoj Staroj školi na novogodišnjem izdanju Dance Hard partya. Očekuje se zabava uz eurodance, cro dance, techno te najjače plesne pop hitove 90-ih godina, kao i uz MEGAhitove iz 80-ih ili 2000-ih. DJ Kneža s gažom starta u 22 sata, a ulaz je besplatan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije