Kandžija i Gole žene te Chew the Fat! Croatia ove subote u Rogozu

Glazbena platforma Tuborg Open Fair, nakon velikog proljetnog buđenja na zagrebačkom Velesajmu, kreće na jesensku turneju. Kroz seriju biranih događaja do sada su na platformi organizirani brojni koncerti i festivali, na kojima su šarolike publike mogle uživati u vrhunskim domaćim i stranim izvođačima. Serija se nastavlja u Varaždinu, točnije Rogozu, gdje će u subotu, 14. studenoga nastupiti Kandžija i Gole žene te Chew the fat! Croatia s početkom u 22 sata.

Kandžija je 29-godišnjak i reper iz Osijeka, s boravištem u Zagrebu, iza sebe ima tri albuma, hrpu koncerarata po svuda u regiji, na svim važnijim festivalima i mjestima. Prvi hvaljeni ‘Narodnjaci‘ (Jelena, Bicikl) iz 2009. te ‘Koktel od rakije‘ iz 2011. su njegovi albumi koji su postigli velik uspijeh, a Kandžija je poznat kao najbolji freestyler na Balkanu.

Chew the Fat! Croatia je klupska večer prisutna na sceni od listopada 2009. te je hrvatska edicija jedne od najprestižnijih i najdugovječnijih londonskih klupskih večeri Chew the Fat!. Tokom šest godina postojanja, CTF!Cro se nametnuo kao jedan od najkvalitetnijih i najpopularnijih klupskih projekata u regiji. CTF!Cro ekipu čine DJ-i Yesh i DMT, MC Tone Tuoro te VJ -polygon koji iz izdanja u izdanje podižu ljestvicu kvalitete sve više i više što publika svojim odazivom itekako prepoznaje. Za CTF!Cro večeri možemo reći da su sinonim za svježe partye, oštre ritmove te dobru, iskrenu i nepretencioznu zabavu.

Najznačajniji njihov nastup do sada, osim već standardnih festivalskih svirki na festivalima poput EXIT-a, Outlooka, Hideouta i slično zabilježen je na Terraneo festivalu 2013. godine pred oko 7.000 ljudi nakon nastupa benda The Prodigy.

Ulaznice po cijeni od 22 kune moguće je nabaviti u pretprodaji na prodajnim mjestima Entria ili online: https://www.entrio.hr/event/tuborg-open-fair-varazdin-2796, dok će na ulazu one biti 25 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije