NAGRADNA IGRA: Dijelimo karte za jubilarni koncert Vanne!

Okretala sam se uvijek pjesmama kao jedinom obliku komunikacije s publikom, sve ostalo me i privatno, kao potrošača, zamara i u konačnici ne interesira. Nikada nisam svladala manipulacijski pristup svojoj glazbenoj priči i instinktivno sam zaobilazila meni neprimjerene situacije. Svjesna sam da to nije jedini ili jedini ispravni pristup, ali je moj.” – rekla je Vanna uoči koncerta u čakovečkom Centru za kulturu koji će se održati ove subote, 23. svibnja, u 20 sati.

Čakovečkim koncertom Vanna započinje seriju slavljeničkih koncerata povodom 25 godina glazbene karijere. Publika će moći uživati u dvosatnom programu ispunjenom pjesmama koje znaju i vole, poput bezvremenskih hitova grupe ET; ”Da ti nisam bila dovoljna”, ”Ne traži ljubav”, ”Tek je 12 sati”, balada ”Jedina” i ”Drugo ime ljubavi’‘, preko solističkih hit pjesama ”Daj mi jedan dobar razlog”, ”Kao da me nema”, ”Kao rijeka”, te aktualnih hit singlova ”Tisuću milja”, ”Lopov” i najnovije pjesme ”Probaj” koja je trenutačno među vodećima na top ljestvicama.

Vanna ove subote, 23. svibnja 2015., u Centru za kulturu Čakovec – ne propustite odličan koncert, vrhunski vokal, tonu emocija i bezvremenske hitove!

Varazdinski.hr vas povodom nadolazećeg koncerta daruje! Dvoje najbržih čitatelja darujemo s jednom kartom za koncert Vanne 23. svibnja koja nastupa u Centru za kulturu Čakovec.

Dvoje najbržih čitatelja koji prvi ispod članka ostave svoje ime i prezime, dobivaju po jednu kartu koju podižu na blagajni pola sat prije koncerta. Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije