4.HNL Bednja u subotu gostuje u Murskom Središću kod Rudara

U 25. kolu 4. HNL Čakovec – Varaždin Bednja u subotu gostuje u Murskom Središću kod neugodnog Rudara.

Domaćin će sve učiniti ne bi li nakon Poleta pobjedio i Bednju koja, ako želi zadržati priključak za vodećim ne smije izgubiti, stoga se očekuje kvalitetna nogometna utakmica.

Zelengaj je nanizao tri uzastopne pobjede i u jako dobroj je formi. U ovome kolu ugošćuje vodeći Polet koji je kvalitetna ekipa, ali domaćin se nada da će nastaviti sa serijom uspješnih rezultata.

U međimurskom derbiju Sloboda u Slakovcu igra sa Slogom i osim pobjede drugi rezultat je ne zanima.

Podravina na svom travnjaku igra sa Dinamom iz Domašinca, također, nepredvidljivom ekipom, ali u ovoj utakmici domaćin je favorit.

Mladost Komet u Međimurskom derbiju igra sa Nedelišćem. Plitvica su u Gojancu sastaje sa Novim Marofom i jedino pobjeda joj daje šanse za opstanak u ligi.

Međimurec igra u Dunkovec/Pretetincu s Nedeljancem. Jalžabet je također nanizao nekoliko poraza koji su ga gurnuli u nezavidnu situaciju i u ovome kolu igra sa Pušćinama i jednostavno mora pobijediti.

Parovi 25. kola: Mladost Komet-Nedelišće, Podravina-Dinamo, Međimurec-Nedeljanec, Plitvica-Novi Marof, Sloboda-Sloga, Rudar-Bednja, Zelengaj-Polet, Jalžabet-Pušćine. Poredak; Polet 51, Nedelišće 50, Bednja 49, Međimurec 42, Dinamo 41, Mladost Komet 38, Podravina 34, Rudar 33, Pušćine 30, Nedeljanec 29, Novi Marof 28, Sloga 26, Zelengaj 25, Jalžabet 22, Sloboda, Plitvica 17 boda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije