NK VARAŽDIN Stoper Jelić Balta nova prinova, treninzi i na TTS-u

Ivan Borna Jelić Balta (25) posljednje je pojačanje u redovima NK Varaždina. Nakon napadača iz Osijeka, Mihaela Klepača, dvojice veznjaka Mezge i Brlečića, obojice igrača koji su bili i u varaždinskoj školi nogometa, u klub stiže i stoper Jelić Balta, koji dolazi iz Rudeša.

U dresu Varaždina debitirao je upravo protiv Rudeša, proteklog vikenda, gdje je Varaždin poražen od prvoligaša s minimalnih 1:0. Ivan Borna Jelić Balta bio je uglavnom standardni u Rudešu prošle sezone, kada je ekipa Igora Bišćana ulazila u 1. HNL, no ove sezone je dobivao vrlo malo prigoda. Igrao je ranije neko vrijeme i u Njemačkoj te u Mladost iz Ždralova, gdje je i ponikao.

Što se tiče ostalih novosti u NK Varaždinu, jedini problem je zasad snijeg, no on radi probleme i svim ostalim klubovima. Trenirali su tako i u TTS Centru, a do prve utakmice protiv Solina preostalo je tjedan dana.

Nakon Solina, uslijedit će NK Varaždinu još dvije domaće utakmice, protiv Dugopolja i Hajduka II, koje će biti jako bitne za nastavak prvenstva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije